Survivor bitti sohbete devam

Yağmurum ben çıkıyorum farem bozuldu bilgisayardan
sürüklemeylede olmuyobide canım uykum geldi dayanamıyorum artık
Öpüyorum seni allaha emanet ol görüşmek üzere

Eki Görüntüle 467495

Merve bak kursağımda kalan çanta
Okula giderken kullanırdım ben bunu ne güzel

Anaa ben sana cevap yazmayı unuttum canım kusura bakma ya
Üzüldüğün kadar varmış gerçekten çok hoşuma gitti baya orjinal bişeye benziyo belli
Neyse eminim daha güzelleri çıkar karşına merak etme

Of net gitti geldi yine
Olur mu hiç önemli değil,umarım dediğin gibi çıkar daha güzelleri karşıma
İyi geceler,kendine çok iyi bak
Bende çıkarım kitap okurum heralde

Oh sonunda söyledin derdini
Onun senden haberi var mı,ilişkiniz mi vardı daha önceden

3 yıl öce peşimdeydi....bir dönem birlikteydik sonra bitti...tekrar adım atar gbi olmuştu ama bişey de yapmamıştı....bugün öğrendim evleniyormuş...görücü usulu...annesi çok istemiş kabul etmiş o da....ve aynı yerde oturuyoruz....nasıl dayanıcam bilmiyorum

Anladım,unutmaya çalışmalısın mecbur ama aynı yerde oturduğunuz için unutmak çok zor
Evlenince orda mı kalır ki,annesiyle oturmaz belkide
O zaman unutmak daha kolay olabilir
Zor valla,ne desem çare olmayacak

Anladım,unutmaya çalışmalısın mecbur ama aynı yerde oturduğunuz için unutmak çok zor
Evlenince orda mı kalır ki,annesiyle oturmaz belkide
O zaman unutmak daha kolay olabilir
Zor valla,ne desem çare olmayacak

çok teşekkürler dinlediğiniz için annesinin alt katında oturacaklarmış....annesinin sözünden çıkmayan biri zaten...

bugün haberi aldıktan sonra gec saatte evlerinin oraya gittim yakın zaten çok arabasını gördüm bu bile kötü yaptı beni...düğün günü nasıl dayanıcam ben...onu hiç bilmiyorum...

çok teşekkürler dinlediğiniz için annesinin alt katında oturacaklarmış....annesinin sözünden çıkmayan biri zaten...

Annesinin sözünden çıkmayan biri,iyi bi eş olamayabilir
Sevinmelisin bence,senin annen falan biliyo mu durumu
Ne demek rica ederim,tabikide dinlerim

çalışıyorum canım....aynı yerde olucaz yani...camımdan baksam evini görüyorum baskasıyla görmeye nasıl dayanıcam...

çalışıyorum canım....aynı yerde olucaz yani...camımdan baksam evini görüyorum baskasıyla görmeye nasıl dayanıcam...

Of,böyle düşünmemeye çalış elinden geldiğince
Yakın yerlerde olmasanız,gözden ıraka olan gönülden de ırak olur mutlaka unuturdun
Kendine aktiviteler edin,belki unutmaya yardımcı olur
Yeni ortamlara falan girsen,unutabilirsin belki

Son düzenleme:
biliyorum elden bişey gelmez...yapabileceğim bişey yok...mutlu olsun zaten...kızın da bir günahı yok sonuçta...ama öyle yakıyor ki içimi anlatamam...yüreğim acıyor...benim hala umudum vardı ondan...bekliyordum....

Ondan sonra hiç ilişkin falan olmadı
Evleneceğini öğrendiğin için daha çok hatırlamış olabilirsin belkide

evlenecek olması artık tüm umut kapılarımı kapattı..hayatımda biri olsa bu kadar üzülmezdim belki....ama biriyle başlayabilmem için O'nu unutmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…