- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
evlenecek olması artık tüm umut kapılarımı kapattı..hayatımda biri olsa bu kadar üzülmezdim belki....ama biriyle başlayabilmem için O'nu unutmam gerek...
Anaaa nickini değiştirmiş kızım bari avatarını felanda değiştirseydin ya
Apaçık bellisin işte yuutissin sen
Ohh bu gece son
Yarın gece sahura kalkacağız inşallah
Rabbim kısmet ederse
Çok heyecanlıyım yaaaaa
Yarın kuaföre gideceğim inşallah
Saçlarımı nasıl bir model kestirsem
Sıkıldım artık kat kat modelden yaa
ben de çok heyecanlıyımAllah güç kuvvet verir inş da tutarım.şu an reglyim ama niyet etmeden tutucam yine de,olur di mi :26::26:
niye değiştirdin kime deşifre olcen ayolayy tşk ederim,böyle bir değişiklik bile insanı mutlu edebiliyor
niye ki kıs tanıdık fln mı var :44:Deşifre olmamak için yani
Bazen benide deşifre olmuşmuyum acaba diye bi telaş sarıyo
Anaaa nickini değiştirmiş kızım bari avatarını felanda değiştirseydin ya
Apaçık bellisin işte yuutissin sen
inşallah cnmÇocuklar uyuyor, koçişkom uyuyor bende kafa dinliyorum
Tweety yoldadır şimdi, arabayla memlekete gitmek baya zor.
Allah yardımcısı olsun, kazasız belasız gider gelir inşallah.
ee sen ne demeye burdasın ya o zmnArtık kaç günde gelirlerse zavallıcığım
Sağ salim gidecekleri yere ulaşırlar inşallah
Hıı sende mi teksin şuan
Eşimde her zamanki gibi horil horil uyuyor
Hoşbulduk kızlar özel karşılama için sağolun
kıs delüü karşılama yapmadığınız için size gönderme yapiyi anlamadun muBir şey değil bebeğim
Sen yeterki sohbete gel
geldikçe üzüyo o geldikçeSenin kayınvalidenler Fransa'da mı yaşıyo
Ordan bile üzebiliyo ya seni pes diyorum
sus kıs çarpılıcan şimdi mübarek günün arefesindeEvet canım hem dili hemde eli uzundru onun kör olmayasıca
yok o evli kayınavlidesiyle yaşıyo 16 yaşında çekmediği işkence yok kaçarak evlenmiş eilesiyle de arası yokNolsun ya hep aynı takılmaca işte.. Merve02 senle daha önceden konuşuyoduk ama hatırlamıyorum tam ya bekar mıydın sen canım :26:
beni hatırlıyon mu nickimi flnya ben unutuyorum nickleri hep karıştırıyorum.. şimdi sizi göre göre alıştımda nicklere bu seferde emin olamıyorum hatırlayamıyorum tam o yüzden sordum
ben de dün kestirdimYarın kuaföre gideceğim inşallah
Saçlarımı nasıl bir model kestirsem
Sıkıldım artık kat kat modelden yaa
ne gibi :44:Benimde çok şey değişti hayatımda.. şöyle geçen sene ramazanı düşünüyorumda.. kendi kendime şaşıyorum ne çok şey değişmiş bir senede..
o nasıl bi tarif öyle kısÖyle ya öyle bir seneyi geçtim bir günde bile insanın hayatı nasıl değişiyor
Şuan ölçtüm sütyenimin kopçasının oaraya geliyo
cıkksssss olmazAy canım ya ben bu bob modeline bayıldım
Ama şimdi benim saçlarım kıvırcık böyle koyun gibi aynı
O model yakışır mı sence:26:
kıs o resmin üst sağ üst köşeye doğru sankim pala remzi gördümAnaa resim silinmiyo neysee
dodiş mi ilk senden duydum heeYaa deme
Niye canım? ben olsam duramazdım
Aaaa iyiki hatırlattın buzlukta dondiş vardı hemen gümleteyim
Canım yaa
annesinin sözünden çıkmayan biri ile hayat gerçektenn çekilmez oluyo bi süre sonraçok teşekkürler dinlediğiniz için annesinin alt katında oturacaklarmış....annesinin sözünden çıkmayan biri zaten...
belki de senin için böylesi hayırlıdır bu yönden bakmalısınbugün haberi aldıktan sonra gec saatte evlerinin oraya gittim yakın zaten çok arabasını gördüm bu bile kötü yaptı beni...düğün günü nasıl dayanıcam ben...onu hiç bilmiyorum...
çok zor olacak ama zamanla herşey ve herkes unutulur inançalışıyorum canım....aynı yerde olucaz yani...camımdan baksam evini görüyorumbaskasıyla görmeye nasıl dayanıcam...
regl ken niyet etmeden tutmaK diye bişi yok ki cnm o dönemde tutmazsın ramazan bitince tutamadığın gün kadar tutarsın olurbilin diye değiştirmedim ya
ben de çok heyecanlıyımAllah güç kuvvet verir inş da tutarım.şu an reglyim ama niyet etmeden tutucam yine de,olur di mi :26::26:
canım ben de yeni kestirdim o bob modelinden.benim de dalgalı saçlarım ama kullanıyorum düzleştirmeden çünkü arkasını katlı yaptırdım
senin de bu model olmasa da normal küt yaptırabilirsin.benim hoşuma gidiyor böyle bonus gibi oluyor
ne yapayım annem gidiyorum kimseler yok ben de buraya atıyorum kendimikıs estoş sen burayı mesken tutmuşsun azi bizi dövmesin kıs
kıs bitterim kuzucukum öyle olur mu Allah seni napmasınkıs ramazandan sonra kaç gün regli olmuşsan o kadar gün tutucan kaza edicen niyetlenirkende öyle niyetlenicen ramazanda tutamadığım için diye yani olup biticek
niye değiştirdin kime deşifre olcen ayol
regl ken niyet etmeden tutmaK diye bişi yok ki cnm o dönemde tutmazsın ramazan bitince tutamadığın gün kadar tutarsın olur
rüzgargülüm ne yaptı acaba...:26:nerelerde..:26:
bir oyuncak varmış,bayblade mi ne.sipariş aldım yeğenlerden ama önceki gün sordum oyuncakçıda çok pahalı bir tanesi 27 lira
ne alabilirim başka acaba? büyüğü 9 küçüğü 3 yaşında :26:
onların biraz daha ucuzu var canım bende yeğenime alıyorum böyle şeyler...
araştır bulursun 10TL..
tabi anlamazlarsa benimkisi bu çakma teyze orjinal değil dedi...
her şeyin çakması mevcut yahupazarda fln vardır o zaman.
vardır vardır...
değişiklik iyi olmuş hayırlı olsun yeni imajın...
Hosbuldum canimm saolasin,gelemedim bi kac gun isyanlardaydim da su anda iyiyimbu aralar fazla değişim yapıyorum kendime
cannımm hoşgeldin
nasılsın? merak ettik kız seni
Hosbuldum hayatimm kizz iste bazi meseleler vardi bide misafir geldi o yuzden gelmedim,kotu birsey olmadi yani,ama o an sinirliydim kizgindim,neyse simdi iyim sen nasilsin canim ?gülümmmm hoşgeldin nerelerdesin....:26::26:
Gecmis sayfalari okumadim simdi uzun surer okumam,neler oldu onemli bir gelisme varmi umarim herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?