- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
cok komik ya
bizim evde yer yatagi var 32 cocuk her yer yer yatagi diyo![]()
KOcasını duydun mı oraya gelirsem hepinizi baştan aşağı datmin ederim diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok komik ya
bizim evde yer yatagi var 32 cocuk her yer yer yatagi diyo![]()
canım gecen senekı sezonda haksızlık yapıldıgını dusunuyorum hasan kazanmalıydı fıkrıme gore aralarında tek ugrasan dıdınen oydu nıhatta keyfını surduevet INSALLAH gecen seneki gibi eglenceli olur![]()
45 senede 2 defa datmin oldum diyor![]()
canım gecen senekı sezonda haksızlık yapıldıgını dusunuyorum hasan kazanmalıydı fıkrıme gore aralarında tek ugrasan dıdınen oydu nıhatta keyfını surdu![]()
hasanın bogurmesı fazla cazıp gelmış banaben anili tutuyordum yani mustafa emmi alp anil bu ucunden biri olsun istediydim olmadi o yuzden hasanda kazansa nihatta kazansa pek alakam degildi ama unluler kazandi iyi oldu![]()
nerdekiesım le konustuk telde gun sayıyormus program ıcın adam benı ozlemememıs yahu ıltıfatmı hakaretmı anlamadım![]()
Duydunuzmu bu arada Nihatın karısı gene hamileymiş üstelik 8 aylık 2. kızı olacakmış inşallah
Demekki yarışmadan sonra hemen yapıvermişler o hasret o özlemleeee![]()
ne ıkıncıyımı yapmıslar anam ben napam nerelerden atlayam adam ıkıncıyı yapmıs bır senede ben nerelere gıdemDuydunuzmu bu arada Nihatın karısı gene hamileymiş üstelik 8 aylık 2. kızı olacakmış inşallah
Demekki yarışmadan sonra hemen yapıvermişler o hasret o özlemleeee![]()
​sehır dısında ıs seyahatınde canımnerdeki
askim kocam diye diye![]()
ne ıkıncıyımı yapmıslar anam ben napam nerelerden atlayam adam ıkıncıyı yapmıs bır senede ben nerelere gıdem![]()