• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Bu Mustafa T. nun donu ıslanmış ateşte kurutmaya kalkışmış
Alp de dur abi yakarsın yapma demiş
Buda diyo ikinci uyarı gelmeden donum yandı diyo
Bir aydır üstümdeydi vay donum vay diyo:27:

çok komikmişşşşş

Ünlülerden Merve ve Doğuş hariç hepsini seviyorum Mustafa t.yi bile:27:

bende doğuşa şok oldum o adam önceden nasıl kaslıydı ne olmuş ona öyle oyunlardada bişey yaptığı yok ayda yılda bir kazanıyo ondada böğürüyo bi halt etmiş gbi:) genel olarak iyi insanlar ama bu ünlüler:)

Ayy hele Nihat ne kadan romantik baksanıza alyansını bile çıkarmıyor:16:
Yarışmalarda kazanınca hep alyansını öpüyo:69::69:

bende doğuşa şok oldum o adam önceden nasıl kaslıydı ne olmuş ona öyle oyunlardada bişey yaptığı yok ayda yılda bir kazanıyo ondada böğürüyo bi halt etmiş gbi:) genel olarak iyi insanlar ama bu ünlüler:)

Evet çok artistlik yapıyo bi kasılmalar bi özgüven fıs yanii:63:

Bide mUstafa T. diyo ya o kadar yere gittim gezdim UZAYA BİLE gittim geldim böyle yağmur görmedim diyo ya
KOptum ordadaa:60:

kusura bakmayın atladım öyle konuya kızdınız mı?
yoo kizmadim :27:
Bu Mustafa T. nun donu ıslanmış ateşte kurutmaya kalkışmış
Alp de dur abi yakarsın yapma demiş
Buda diyo ikinci uyarı gelmeden donum yandı diyo
Bir aydır üstümdeydi vay donum vay diyo:27:
:60::60::60::60::60::52:
Kız bugün hele iyice inceledim anam nasıl kaslı nasıl kaslı ya ama işte takım cılız tek başına ne yapsın garib:27:

:27::27::27::27:yok kiz tekli oyunlardada kaybediyor hep

Bide mUstafa T. diyo ya o kadar yere gittim gezdim UZAYA BİLE gittim geldim böyle yağmur görmedim diyo ya
KOptum ordadaa:60:

ahahahaha burdaykende uzayla ilgilenirmiş orda dünyayla bile ilgilenemiyorum diyo şartlardan ahahaha

Hıı evet bebeleri bile varmış baksana:emir_bebek:

bebekleri çok tatlı ya minicik kız ben onu bırakıp yarışmaya gidemezdim bide o açıdan bakıyorum para için böyle bişey mi yaptı çok mu istiyordu acaba yarışmayı bilmiyorum

Back
X