İnş,beklentilerimiz bu yönde
Muslera candr ya
Bu arada gönüllüler dokunulmazlık oyununda çok hırslı görünüyolardı
Hayimle Nihat başabaş mı gidiyolardı bana mı öyle geldi![]()
aynen öyleydi canım... akşam fragmanda gördüm şooook oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş,beklentilerimiz bu yönde
Muslera candr ya
Bu arada gönüllüler dokunulmazlık oyununda çok hırslı görünüyolardı
Hayimle Nihat başabaş mı gidiyolardı bana mı öyle geldi![]()
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
gönüllülerın bu aksam kazandıgı ödül neydii ? onu kacırdım![]()
kızlar ordamısınız![]()
iyiym sen nasılsın gönüllüler 3 oyunu da kazandı hayretler içindeyim noldu bunlara bu hafta
ödüllerin ilki teknede makarna partisi ikincisi gs fb maçı + baklava idi
burdayız efendim nasılsınız :)
hey maşaAllah makarnayı biliyordum az önce dokunulmazlığı da gördüm ama fb macı ( onu da geçtim ) baklava iyiymiş hani suan olsa hayır demezdimiyi ki görmemişim yoksa eşim isyan ederdi eminim :)))))
ben de burdayım uzun zamandır görüşemedik![]()
baklava yerken ve maç kısmını göstermediler sanırım yada ben o ara başka yerdeydim..
ayy canım ya baklavalar çok güzeldi iyiki görmemişin![]()
Dokunulmazlık gitti
Neyse keyfim yerinde canım FENERim yenmişEfsane Geri Döndü
Umarım Doğuş ya da Merve gider![]()
:)) bakarsın eşime naz yapar isterim o da sever baklavayı hayır diyemez ama nabız yoklarım yarın. hoş canım istemedi ama olsun :)) istediğinde söylerim
ben Doğuş ya da Merve değilde Mustafa T.'nun gitmesi taraftarıyım. çoğu yarıslara katılamıyor. bana göre pek katkısı yok yani...![]()
mustafayı göndermek isticekler ama halk mustafayı göndermez sanırım çünkü ünlülerden güçlü olana sms atarlar diye tahmin ediyorum![]()
:)) bakarsın eşime naz yapar isterim o da sever baklavayı hayır diyemez ama nabız yoklarım yarın. hoş canım istemedi ama olsun :)) istediğinde söylerim
ben Doğuş ya da Merve değilde Mustafa T.'nun gitmesi taraftarıyım. çoğu yarıslara katılamıyor. bana göre pek katkısı yok yani...![]()