Survivor bitti sohbete devam

herkes ünlüleri tutuo heralde gönüllüleri tutan bir ben miyim:91:

ünlüler daha sempatik ve ilişkileri daha iyi sanki bende ünlülerden yanaydım ama gönüllüler çok oyun kaybedip hiç yemek ödülü kazanamayınca onları tutmaya başlamıştım neyseki yediler makarnalarıda bende rahatladım artık aç olanın yanaındayım:)))

Ben en çok Begüm'e sinir oluyorum. Saçını başını yolsaım geldi bir ara . O kadar çok hırslıki bir oyun kazanınca ne kadar havaya giriyor.Sürekli dedikodu yapıyor. Geçen hafta ünlüler seviniyor diye demediklerini bırakmadılar bu hafta onların nasıl sevindiğini gördük. Birde onların o yüzünü gördüm filan diyor ya deli oldum resmen. Almeda bence çok güçlü bir kız ama son yerde takıldığı için kaybetti vede ayağında hala biraz sakatlık vardı. Almeda kendini suçlu hissedip ağlarken Begüm'ün gülmeside ayrı bir gıcıklık sebebiydi. Geçen hafta Begüm'ü seviyordum güçlü kızdı onun yerine hep Şansın'ın gitmesini istemedim ama Begüm çok fesat birşey sürekli adada nefret kin şeyleri yayıyor. Merve Mustafa Topaloğlu ve Doğuş üçlüsünden ise Doğuş gitmeli çok güçsüz ama o gidersede oyunlara Mustafa girmek zorunda kalır . 3'üde çok güçsüz bence. Geri kalan ünlüler ise bence iyi ve güçlüler :)
begüme illet oluyorum emedgim küfür kalmadı diyebılrm.o kazandıktn snraki hareketlerı varya dilini kopartcm ONUNN

2 takımın üyelerinde de gıcık olduğum taraflar var takdir ettiğim de oluyor mesela nihat,anıl

ama ne bilim kişi olarak birini tutmuyorum nihat ve hasan ikisi de iyi sonda 2si kalırsa hangisini tutarım bilemem

mesela gönüllülerden serhata da gıcık oluyom ama takım olarak onların kazanmasını istiyorum:1:

bebeği ve eşi..

$indir.webp

Back
X