Survivor bitti sohbete devam

öyle de bu bi yarışma sonuçta gurur edip bu onun yöntemi yapmıyım dye bişey akılsızlık olur..hepsi birbirinden gördüğünü yapıyor mantıklı olanı ..mesela dünki son oyunda demirli kısmı hızlı hızlı geçiyodu ünlüler gönüllüler takılıyordu kaybediyolardı sonra onlarda ünlüler gibi yapmaya başladılar ve aldılar oyunu:23:

Tamam da bende onlardan gorduler yaptilar diyorum iste sizinde dedigniz gibi :1:

Dilini koparasim geliyor benimde :41:

sanki parayı ben alıcakmış gibi nasıl hırslandım nasıl sınırlendım anlatamamm:47::47::47::47:

kendini erkeklerle aynı görmek bakın neler yapıyorum bende erkekler kadr güçlüyüm tripleri bide konusuyo dioki onlar bi kaybetse fena halde birbirlerine düşcekler dagılcaklar tabi kazanmalarıda daha kolay olcak

sinir olmaya birebir ya :47::47:

Hafıza oyunu bana göre çok kolaydı 3, 4 sefer gidenler deli etti beni. Doğuş zaten beni hayal kırıklığına uğrattı her iki oyundada . Bence ünlülerden Merve Doğuş yada Mustafa T. hangisi giderse gitsin bir fark olmuyacak . 3'üde birbirinden güçsüz. Ama bence dünkü oyunlardan sonra ünlüler bir sirkelenip kendine gelecek.

Hafıza oyunu bana göre çok kolaydı 3, 4 sefer gidenler deli etti beni. Doğuş zaten beni hayal kırıklığına uğrattı her iki oyundada . Bence ünlülerden Merve Doğuş yada Mustafa T. hangisi giderse gitsin bir fark olmuyacak . 3'üde birbirinden güçsüz. Ama bence dünkü oyunlardan sonra ünlüler bir sirkelenip kendine gelecek.

oyun kolaydı ama adamlar aç bacım, beyne şeker gitmiyor protein gitmiyor bence oksijen de gitmiyor :1: hatırlamayla ilgili sorun yaşamaya başlamışlar vitaminsizlikten

Back
X