Survivor bitti sohbete devam

serhatmıymış ben cevher sandım ama onunda öpüşü yokmu dudakları cıkara cıkara beni öle öpmeye kalkcak yapıştırırım bi tane

evet öpüsü benimde dikkatimi cekti kizin boynu tahtanin altinda kizi tahtadan cikarmadan saldirdilar uzerine cevherin opusu fenaydi hayimin arkadan serhatin onden sarilmasi filan :37:
iffet dizisi canlandi gozumde :27:

bende aynıyım dün alış verişe gittik bana az şey alındı die sanki o almadı:1: yedim başının etti en sonunda sen hiç bişey begenmiyon hırsını benden cıkarıyon dedi kocacım benimmmmmmmm

yazık valla onlara iyi bize katlanıyorlar..

Ben de alisveriste ilk gordugmu alirim begendigim olursa kapidan goz atarim gozune carpan bisey varmi der hemen :1: yok diyince hadi baska magazaya :1:
Bende artik onla gitmiom kiyafet almaya :63:
ne o benimle ne ben onunla gitmemeye karar verdik bi gidiyoz aksama kadar gelemiyozder bıktım usandım ayaklarım agrıyo die habire bide sızlanıyo bide çocuk gibi açıktım ben susadım ben biraz dinlenelim bayıyo artık yaaaaaa:1:

Ankaradalar canim 2010 da geldim iste Zor oluyor bazen hasretlik dayanilmaz bisey anneler bitanedir ozluyorum haliyle anacigimi :105:

aa kıyamam yaa özlenmezmi hiç anneler...
ama mutlusun çok şükür onlar iyi bunu düşünmek bile güzel...:16:

ne o benimle ne ben onunla gitmemeye karar verdik bi gidiyoz aksama kadar gelemiyozder bıktım usandım ayaklarım agrıyo die habire bide sızlanıyo bide çocuk gibi açıktım ben susadım ben biraz dinlenelim bayıyo artık yaaaaaa:1:

Erkekler hep ayni gule oynaya giderler az zaman gectimi off pufff benim esim oyle :19: Bide beni cok kizdiriyo :47: cok korkutur beni sessizce gelir arkamdan :57:

ben gitsem gönüllülerin adasına uyuyamam orda çok korkarım hasan'dan gözlerini pörtletiyo felan ödüm kopuyo...:30:
eşim diyo benden korkmuyosun elin adamından korkuyosun...:9::9:
dedim o aslan ama :30:

Bugun ne yemek yapacagima karar vermedim daha hergun ne yapsam diye dusunmeyi hic sevmiyorum yaa :44:
Neyse canlarim benim biraz isim varr size iyi sohbetler yine gelicem :1: Optum kocamann grsrzzzz...

ben gitsem gönüllülerin adasına uyuyamam orda çok korkarım hasan'dan gözlerini pörtletiyo felan ödüm kopuyo...:30:
eşim diyo benden korkmuyosun elin adamından korkuyosun...:9::9:
dedim o aslan ama :30:

hasandan bende korkarim ya hele su sevinme seklindeki bogurmesinden sonra adam resmen kendini kaybetti gelde korkmaaa :53:

Bugun ne yemek yapacagima karar vermedim daha hergun ne yapsam diye dusunmeyi hic sevmiyorum yaa :44:
Neyse canlarim benim biraz isim varr size iyi sohbetler yine gelicem :1: Optum kocamann grsrzzzz...

bendee sevmiyorummmm yaa ne yapsam bugunnnn :44:
bende kalkacam islerimi yapayim yemegimi yapayim survivori izlerkennnnn pürüz olmasin :27:

Nihat doğuşa sen eski taklacılardansın demiş ayy doğuşun ilk klibi geldi aklıma
Düşünmeden uğra bana kapım açık hala sana:27:

Back
X