Survivor bitti sohbete devam

geçen seneki survivor nihat doğan yüzünden çok asabi geçiyordu.bu sene doğuştan öyle hareketler bekliyordum ama yapmadı:32:

aman olmasın onun gibi ,zaten nihattan gına gelmişti o çıktıkça zaplıyordum tahamül edemiyordum konuşmalarına

Aanıl yüz kiloymuş kızlar motor sporu için 4 ayda 23 kilo kadar vermiş bugün nette okudum :D

ay kızlar heroes dizisini izliyor muydunuz bilmiyorum da bu hayim hereos'taki syler karakterine ne kadar çok benziyor yahu ?
işte syler;
$heroes_syler.webp$heroes-sylar-season3.webp$413468266_6fc6c45cc1_m[1].webp

bu da bizim hayim;
$hayim.webp$hayim1.webp$hayim2.webp

Merve yada Mustafa dan biri gitsin inşallah Doğuş çok sessiz ve masum geliyor:26:

aman olmasın onun gibi ,zaten nihattan gına gelmişti o çıktıkça zaplıyordum tahamül edemiyordum konuşmalarına

izlerken hop oturup,hop kalkıyorduk.acun sayesinde nihat doğanın gerçek yüzünü görmüş olduk:1:

Ya ben Nihatı seviyodum favorimdi o benim:27:
ay kızlar heroes dizisini izliyor muydunuz bilmiyorum da bu hayim hereos'taki syler karakterine ne kadar çok benziyor yahu ?
işte syler;
Eki Görüntüle 398402 Eki Görüntüle 398403 Eki Görüntüle 398404

bu da bizim hayim;
Eki Görüntüle 398405 Eki Görüntüle 398406 Eki Görüntüle 398407
Bizim hayim daha yakışıklı valla esmer bebe:27:

izlerken hop oturup,hop kalkıyorduk.acun sayesinde nihat doğanın gerçek yüzünü görmüş olduk:1:
pascal nouma gibi beyefendi birini çileden çıkardı .onun yüzündne diskalifiye olmuştu:47:
Ya ben Nihatı seviyodum favorimdi o benim:27:

Bizim hayim daha yakışıklı valla esmer bebe:27:

kıss nesine favori oldun allasen :1::1:

Back
X