Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee ne yiyoruz disari cikacaz demistin herhalde :44:
valla tamda dedikodu yapıyodukiyi ki hasan demedin ozaman kulakların iyi cınlardı artık
![]()
aaa ustume iyilik saglik daha yeni basladik sen geldin
ALLAH SAHIBINE BAGISLASIN HAYIMI ne diyelim
demistikle bana dememistik baska bir arkadasla demistiniz onu benim haberim yoh![]()
Cevherrrr aslanim benimmm yuruu seni kim tutarr arkandayimmm
kocan duymasinnnCevherrrr aslanim benimmm yuruu seni kim tutarr arkandayimmm
ewet birazdan gelir benimki dısarı cıkcaz bebikinbezi bitmiş fırsattan istifade dısarda yerik bacım
![]()
kime bağışlarsa bağışlasın tivisöylemez olaydım
![]()
Benim koca gelirse cehveri gosterir bana valla ben gidiyom az isim daha varHadin hoscakalin yine goruscez
![]()
hahahahahason pismanlik neye yarar
![]()
hiç bir şeye yaramaz dur editleyeyim bi yere kadar hani kalp bubiri hayim dese diye bekliyomussun twii bu nedirrr
![]()
hiç bir şeye yaramaz dur editleyeyim bi yere kadar hani kalp bubiri hayim dese diye bekliyomussun twii bu nedirrr
![]()
olunmacak gibi degil bacım bi bakıyom kız gibi kırıtıyo bi bakıyom aslan gibi yarısıyo nolduguna kara vermedim ben onunniye kiz cokmu uzattim pardonama gicigim hayime
![]()
niye kiz cokmu uzattim pardonama gicigim hayime
![]()
yakısıklı temiz yüzlü bi çocuk bide onlardan geldi ünlülere iyide yarşıyoartık ben de gıcığımkeşke adından bahsetmeden ya da gıcık kapmadan önce izleseydim
anılın ismi çok geçiyo çok mu iyi? :44:
artık ben de gıcığımkeşke adından bahsetmeden ya da gıcık kapmadan önce izleseydim
anılın ismi çok geçiyo çok mu iyi? :44:
yakısıklı temiz yüzlü bi çocuk bide onlardan geldi ünlülere iyide yarşıyo
hayır yarışma ilk başladıgında bunlardan biri diskalifiye oldu tabi bunlar eksildi gönünlülerdede bir kişi fazlaydı onlarda anılı ünlülere gönderdi bana soruyosan tabi nihatttttttttünlüler istediklerini kendilerine alabiliyor yani:44: yarışmaların en iyisi en dişli yarışanı kim:44: