• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

tabikiside haklı ama işte ben nihatcı oldugumdan biri bişey dedimi gıcık oluyorum tatlım :9::9::9:
dgru diosun bireysele gecsın anlyczz artık ??

heyttttttt kimse nihatcıgıma bişey demesin lütfen cekik gözlüm benimmmmmmm:16:16:16:

:27::27:yaa nihatın eşidee kk ya üyeyse :1::1:

:9::9::9:

onu ünlü biriyle evlenmeden düşünseydi,ünlüler ile evlenenlerin kıskanma hakkı yok:9:

kıskanmam deyip evleniyorlar oyuncularla,sonra hop evlilikler kısa sürüyor,çünkü yürek kaldırmıyor:ssz:

Son düzenleme:
canım cok sıkıldı yaaaa ufffffff :31:gezdim güzel bi konuda yoktu :51:öglen oldu anca dammlıyosunuz yaaaaaa hem dün sen niye habire bi göründün bi koyboldun?

Hem ev isleri yaptim hemde aralarda forumda takildim kiz napiyim :1: ama bugun burdayim ben erken kalktm bugun ama mutfakta islerim vardi kahvalti felan hazirladim
Guzel bi konu bulmana gerek yok ki burda egleniriz :118:

hu huuuu:27::27:

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan opemmi :60:

[video=youtube;-AXXMjUAZTM]http://www.youtube.com/watch?v=-AXXMjUAZTM&feature=related[/video]

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
Hosgeldin canimm
bir anda hepiniz anlasmali gibi geldiniz :60:

hoşgördüm tatlım..
öğleden çönce bi sıkıntı vardı içimde başım ağırıyordu ama şimdi iyiyim çok şükür geldim hemencik...:52:

hoşgördüm tatlım..
öğleden çönce bi sıkıntı vardı içimde başım ağırıyordu ama şimdi iyiyim çok şükür geldim hemencik...:52:

Benimde icimde oluyor bazen o seylerden bi yakalarsam ama :60:
Aman be 3 gunluk dunya gülüp eglenmek gerek :36:

Back
X