- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Bişey yoktur diye düşünüyorum
Yapımcılar aklınca bizleri meraklandırcak
Vazgeçsinler artık şu ucuzluktan![]()
ya evet öyle kandırmacalar oluyo bazen,ama bu sefer hepsi korkuyla falan bakıyo şaşırdım akşam göreceğiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey yoktur diye düşünüyorum
Yapımcılar aklınca bizleri meraklandırcak
Vazgeçsinler artık şu ucuzluktan![]()
Banlanmış mı ?
Banlanınca kapsama alanı dışındadır yazmıyo muydu ?
nihatta bence de bisiler oluyor ama ben gonulluleri destekliyorum
yok tatlım bursadayım :) o nerden cıktı
burda sohbet ettiğim bikaç arkadaş yurtdışındandıda karıştırfım galiba![]()
Galatasaray'ın maçı başlamak üzere,ben kaçar
Kendinize iyi bakın,keyifli sohbetler size
Akşam görüşürüz
bebişle aranız nasıl![]()
beni soruyorsan cok güzel. fındığımız neşeli annesi sıkıntıdan herseyi yiyinceo da mutlu oluyo haliyle
yanlıs hissetmiyorsam kıpır kıpır suan
![]()
ben o haftalarda hiç hissetmiyordum![]()
ben de normalde pek hissetmiyorum ama sıvıyı bol tükettiğim zaman arada hissediyorum... bir de bebeğin gelişimi rabbim nazarlardan saklasın 2 hafta önden gidiyor ondan dolayı da hissediyor olabilir miyim ki ?
maşallah,olabilir belkide ben 4 aylıkken çooook az hissetmeye başlamıştım kanat çırpması gibi
aynen öyle tatlım hani çok net bir tekme, seyirme değil de hani böyle ufak tatlı dokunuslar gibi sankiacaip bişi ya
![]()
şu survivorda en çok merak ettiğim şey bu kızların ağda epilasyon işlerini nasıl yaptıkları.hadi yapmıyolar diyelim ya da lazere falan gitmşlerdir.ama kaşları falan hiç mi çıkmıyo ya.ben bi hafta almasam ormana dönüyo resmen.yakın çekimlerde dikkat ediyorum bişey yok.bi de adet olmuyolar mı onu merak ediyorum.hadi geciktirdiler diyelim onu da ama.bu kadar da geciktirilmez ki
çok güzel gerçekten,doğduktan sonra daha iyi anlıyor insanyaş kaçtı bu arada
şu survivorda en çok merak ettiğim şey bu kızların ağda epilasyon işlerini nasıl yaptıkları.hadi yapmıyolar diyelim ya da lazere falan gitmşlerdir.ama kaşları falan hiç mi çıkmıyo ya.ben bi hafta almasam ormana dönüyo resmen.yakın çekimlerde dikkat ediyorum bişey yok.bi de adet olmuyolar mı onu merak ediyorum.hadi geciktirdiler diyelim onu da ama.bu kadar da geciktirilmez ki
27 yasın içindeyim tatlım :) valla şimdi geriye dönüp bakıyorum da acaba hamile miyim hamile kalabilir miyim diye düsünürken :) doğuma 5 ay kaldı diyorum henuz tam alısabilmiş değilim :) garip :) karnım hafif cıktı belim genişledi falan![]()