Survivor bitti sohbete devam

Galatasaray'ın maçı başlamak üzere,ben kaçar:1:
Kendinize iyi bakın,keyifli sohbetler size
Akşam görüşürüz

ben o haftalarda hiç hissetmiyordum:1::1:

ben de normalde pek hissetmiyorum ama sıvıyı bol tükettiğim zaman arada hissediyorum... bir de bebeğin gelişimi rabbim nazarlardan saklasın 2 hafta önden gidiyor ondan dolayı da hissediyor olabilir miyim ki ?

ben de normalde pek hissetmiyorum ama sıvıyı bol tükettiğim zaman arada hissediyorum... bir de bebeğin gelişimi rabbim nazarlardan saklasın 2 hafta önden gidiyor ondan dolayı da hissediyor olabilir miyim ki ?

maşallah,olabilir belkide ben 4 aylıkken çooook az hissetmeye başlamıştım kanat çırpması gibi

şu survivorda en çok merak ettiğim şey bu kızların ağda epilasyon işlerini nasıl yaptıkları.hadi yapmıyolar diyelim ya da lazere falan gitmşlerdir.ama kaşları falan hiç mi çıkmıyo ya.ben bi hafta almasam ormana dönüyo resmen.yakın çekimlerde dikkat ediyorum bişey yok.bi de adet olmuyolar mı onu merak ediyorum.hadi geciktirdiler diyelim onu da ama.bu kadar da geciktirilmez ki

şu survivorda en çok merak ettiğim şey bu kızların ağda epilasyon işlerini nasıl yaptıkları.hadi yapmıyolar diyelim ya da lazere falan gitmşlerdir.ama kaşları falan hiç mi çıkmıyo ya.ben bi hafta almasam ormana dönüyo resmen.yakın çekimlerde dikkat ediyorum bişey yok.bi de adet olmuyolar mı onu merak ediyorum.hadi geciktirdiler diyelim onu da ama.bu kadar da geciktirilmez ki

bende o konuları çok merak ediyorum canım,bilen biri varsa ve bizi aydınlatırsa seviniriz:27::27::27:

çok güzel gerçekten,doğduktan sonra daha iyi anlıyor insan:nazar::nazar:yaş kaçtı bu arada

27 yasın içindeyim tatlım :) valla şimdi geriye dönüp bakıyorum da acaba hamile miyim hamile kalabilir miyim diye düsünürken :) doğuma 5 ay kaldı diyorum henuz tam alısabilmiş değilim :) garip :) karnım hafif cıktı belim genişledi falan :D

bir önceki survivorda acun bir acıklama yapmıstı röportajında... yarısmacıların önceden haberi olduğu için gerekli önlemleri alıyorlarmıs. yaptığı tek acıklama buydu. artık önlemler ne sekildedir bilmiyorum ki sonucta ordan 7/24 canlı yayın izlemiyoruz. kas bıyık alıolarsa :p cantalarında cımbız vardır belkim :27: jiletlen de bacaklar alınıo olabilir. beni düsündüren regl dönemleri

Ayni ben gibiymissinn bende onlari merak etmistimm :26:

27 yasın içindeyim tatlım :) valla şimdi geriye dönüp bakıyorum da acaba hamile miyim hamile kalabilir miyim diye düsünürken :) doğuma 5 ay kaldı diyorum henuz tam alısabilmiş değilim :) garip :) karnım hafif cıktı belim genişledi falan :D

evet zaman çabuk geçiyor..bi bakmışsın kucağında..yavaş yavaş belli olmaya başlar karnın artık:nazar:neysee yarın devam ederiz sohbete allah izin verirse iyi akşamlar herkese kızlar görüşürüz:3::3::3:

Back
X