Survivor bitti sohbete devam

Merve tartışmada bağırıp,çağırarak kendini savunmasından seviyesini her türlü belli ediyo
Nihatta adam gibi adam tavırları takınmıyo mu ona da sadece gülüyorum

Son düzenleme:
şu cırtlak sesli merveye çok sinir oluyorum tahammülüm yok artık ona:47: bide gecen hafta halktan nasıl oy topladı onuda anlamış değilm.anılı sonunda ekranlar önünde patlattılar bu çoçukta fazla iyi niyetli ya kıyamam

kızlar ben burda takılırken anlamadım neler oldu ya :)) bana kısaca özet geçer misinz ve bi sevemedm merveyi ya mustafa topaloğlu da yatmaya gelmş adam hiç bi oyuna katlmyo ya :))

nihat yemeklerde gözü açıklık edip en çok payı her defasında kendisine ayırıyormuş alp anlattı
anılda bu durumdan haberdar olduğu için kızlara ait olan yoğurtları çantasına koymuş kızlara vermek için nihat yemesin diye
anıl safımda gidip bunu merve uyuzuna söylemiş sizin yoğurdunuz bende nihat abı duymasın mı ne diye bişeyler söylemiş
merve gıcığıda anılın bu yaptığını nihata anlatmış anıl yoğurtları saklamış diye
halbu ki çocuk kızların yoğurdunu kızlara vermek için çantasına koymuş
mervede karakteri gereği ortalığı karıştıracak ya nihatla anılı birbirine düşürmeyi başardı
bide kenara geçip masum numarası yapmıyor mu iyice saçını başını yolasım geliyor...
olay bundan ibaret canım
yani anlayacağın merve uyuzu yine yaptı yapacağını
adalar birleşmeden şu kız bi gitseydi
gönüllüleride birbirine düşürür vallahi

Adadakilerde,bizlerde Mervenin ne olduğunu anladık
Bu kız geçen ada konseyinde nasıl gitmedi anlayamıyorum:47:

bence mervenin geçen konseyde gitmemesinin tek sebebi var o da reyting kaygısı!
sms oylarıyla birşey yapıldığına pek inanmıyorum ben,
acun takımı topluyor, şöyle bi düşünüyorlar kim kalırsa daha çekişmeli daha kavgalı daha gıcık daha reytingli bi program olur diye ona göre isim belirliyorlar.
merve sona bile kalabilir bence
:41::41:

bence mervenin geçen konseyde gitmemesinin tek sebebi var o da reyting kaygısı!
sms oylarıyla birşey yapıldığına pek inanmıyorum ben,
acun takımı topluyor, şöyle bi düşünüyorlar kim kalırsa daha çekişmeli daha kavgalı daha gıcık daha reytingli bi program olur diye ona göre isim belirliyorlar.
merve sona bile kalabilir bence
:41::41:

Doğru tespit
Mutlaka bi işler dönüyodur

nihat yemeklerde gözü açıklık edip en çok payı her defasında kendisine ayırıyormuş alp anlattı
anılda bu durumdan haberdar olduğu için kızlara ait olan yoğurtları çantasına koymuş kızlara vermek için nihat yemesin diye
anıl safımda gidip bunu merve uyuzuna söylemiş sizin yoğurdunuz bende nihat abı duymasın mı ne diye bişeyler söylemiş
merve gıcığıda anılın bu yaptığını nihata anlatmış anıl yoğurtları saklamış diye
halbu ki çocuk kızların yoğurdunu kızlara vermek için çantasına koymuş
mervede karakteri gereği ortalığı karıştıracak ya nihatla anılı birbirine düşürmeyi başardı
bide kenara geçip masum numarası yapmıyor mu iyice saçını başını yolasım geliyor...
olay bundan ibaret canım
yani anlayacağın merve uyuzu yine yaptı yapacağını
adalar birleşmeden şu kız bi gitseydi
gönüllüleride birbirine düşürür vallahi

çok teşekkr ederm canım ay hiç sevmyorum şu merveyi ya. gitseydi iyiydi .
bence de reyting için kaldı üstüne düşen görevi de yapyo baksanza olay çıkardı ya .

mustafa topaloğlu ile merve sms e kalsaydı kesin merve giderdi
kız aklını kullandı araya 3. isim koyalım ben gitmeyim diye
doğuşu yazdı almeda ile
haliyle doğuş gitti....
dokunulmazlık yaklaşıyor ya bu haftaki kurnazlığını anıl üstünde kullanmaya çalışacak
bu kız çok gıcık ve tehlikeli nihatta mervenin safında olunca antipatik duruyor açıkcası

yaaa bu merve ne düşük seviyeli bişi yaaaa..babası yaşında adama deli gibi bağırıyo anıla bağırıo dövcem falan herkesi birbirine düşürüo..almedada safmıdır ne merve onu oynatıo istediği gibi.topaloğluda beleşe yatıo orda bi halt ettiği yok. yaşı büyükse büyük napalım diğerleri onu taşımak zorundamı. ya şu merveyide topaloğlunuda ikisini birden çıkarıversinler gıcık oluorum:47:

tweety nerde kii.. ve ödül oyununu kım kazandı, bakamadım benn.. neler oldu neler bıttı..kızlar anlatır mısınız..

zavallı anıl arada kötü o oldu pisi pisine merve yüzünden sen niye kızları düşünüyosun ne yerlerse yesinler işte iyi niyetli olunca insan iyilik yaptı merve yüzünden kötü oldu ben anılın içinde kötü bi düşünce olduğunu düşünmüyorum artık mustafa topaloğlunun gitmesini bile istemiyorum merve gitsin yeter önceki hafta oylamaya kaldı ya gitme korkusu sardı herhalde merveyi en iyisi ben ortalığı karıştırayım dedi kızlar söylemedi demeyin anılla merve kalsa bie oylamaya bence anıl gitmeezzz merve gider

Back
X