Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben burda takılırken anlamadım neler oldu ya :)) bana kısaca özet geçer misinz ve bi sevemedm merveyi ya mustafa topaloğlu da yatmaya gelmş adam hiç bi oyuna katlmyo ya :))
bence mervenin geçen konseyde gitmemesinin tek sebebi var o da reyting kaygısı!
sms oylarıyla birşey yapıldığına pek inanmıyorum ben,
acun takımı topluyor, şöyle bi düşünüyorlar kim kalırsa daha çekişmeli daha kavgalı daha gıcık daha reytingli bi program olur diye ona göre isim belirliyorlar.
merve sona bile kalabilir bence
![]()
nihat yemeklerde gözü açıklık edip en çok payı her defasında kendisine ayırıyormuş alp anlattı
anılda bu durumdan haberdar olduğu için kızlara ait olan yoğurtları çantasına koymuş kızlara vermek için nihat yemesin diye
anıl safımda gidip bunu merve uyuzuna söylemiş sizin yoğurdunuz bende nihat abı duymasın mı ne diye bişeyler söylemiş
merve gıcığıda anılın bu yaptığını nihata anlatmış anıl yoğurtları saklamış diye
halbu ki çocuk kızların yoğurdunu kızlara vermek için çantasına koymuş
mervede karakteri gereği ortalığı karıştıracak ya nihatla anılı birbirine düşürmeyi başardı
bide kenara geçip masum numarası yapmıyor mu iyice saçını başını yolasım geliyor...
olay bundan ibaret canım
yani anlayacağın merve uyuzu yine yaptı yapacağını
adalar birleşmeden şu kız bi gitseydi
gönüllüleride birbirine düşürür vallahi
tweety nerde kii.. ve ödül oyununu kım kazandı, bakamadım benn.. neler oldu neler bıttı..kızlar anlatır mısınız..
tweety nerde kii.. ve ödül oyununu kım kazandı, bakamadım benn.. neler oldu neler bıttı..kızlar anlatır mısınız..