Survivor bitti sohbete devam

Susuz olmaz zaten ama tam tersi gösteriyorlar sanki aç susuz yaşıyorlarmış gibi:44:

Kızımın okuldan arkadaşının bir arkadaşı katılmış daha önceki survirora yarışmacılar otelde filan kalmışlar öyle demiş..

Asena anlatmıştı saba tümerin programında saba sormuştu hatta kıl tüy olaylarını ne yapıyorsunuz diye,oda en baştan biriktirdim toptan halletmiştim dedi..Hatta çıkanlarıda elimizle kopartıyorduk demişti :27:

yanii bencede nasıl yaşar insan.ben kendimi düşünüyorum yapamam bayılırım başım döner tansiyonum düşer benim...:1:
lazerlidir sanırım onların hepsi...:37:
senin büyük kızın mı var...?:26:

yanii bencede nasıl yaşar insan.ben kendimi düşünüyorum yapamam bayılırım başım döner tansiyonum düşer benim...:1:
lazerlidir sanırım onların hepsi...:37:
senin büyük kızın mı var...?:26:

Susuz olmaz zaten kesin içiyorlardır da göstermiyorlar tabi ada şartlsrı diye herhalde..

Varcanım 23 yaşında hemde üni okuyor

Susuz olmaz zaten kesin içiyorlardır da göstermiyorlar tabi ada şartlsrı diye herhalde..

Allah bağışlasın maşallah...
ben senin kızın sayılırım o zaman benden 1 yaş küçük...:17:

Amin canım sağol..

Bizler büyüttük artık kocaman oldu yıllar nasıl geçti anlamıyorsun bile...

acaba bende kızım/oğlum 23 yaşında diyebileceğim günleri görecekmiyim ki...:31:
inşallah Allah isteyen herkese nasip eder...:16:

Amin canım sağol..

Bizler büyüttük artık kocaman oldu yıllar nasıl geçti anlamıyorsun bile...

Görürüsün hiç merak etme daha dün gibi geliyor o günlerrr ne zaman büyüyecek diye düşünüyorsun al işte büyüdü bile :1::1:

Amin canım rabbim herkese nasip etsin inşallah... :38:

herkese merhabalar survıvorcular:3:

dün çokta üzülmedim gönüllülerin yenilmesine çünkü tek istediğim mervenin gidişini izlemek:47:

ne kadar sinir ayrıca gelişmemiş,çoçuksu cahil bir insan bence:ssz: :22:

benim favorim nihat ,anıl..bence bu yarışmayı nihat almalı az emek vermedi yani ünlüleri sırtında o taşıdı ama hasandan güçlü değil sankim:5:

her an hasanda birinci olabilir:ssz: ama gönlüm nihattan yana ikici favorim anıl:40:

merveye ne demeli akşam ya hem konuşmucam diyor,hemde adama lafı çakıyor ezik:47:

umarım halk şu merveyi paketler çöpe zaten alamazda:1: hemen yok olsun:23: adadan :51:

benden bu kadar:1:

gel kuzum beraber yeriz üstünde 2 tane var biri sana biri bana koçişe manavdan alırım...:52:

Tamam canimm Geliyorumm :10:

evet onu hiç göstermiyorlar...
bence onlar bir çok ihtiyaçlarını karşılıyorlar bizim görmediğimiz kişisel bakım...:26:
saçlarıda hiç yağlı değil:26:

Evet bence de oyledir kesinlikle..

Susuz olmaz zaten ama tam tersi gösteriyorlar sanki aç susuz yaşıyorlarmış gibi:44:

Kızımın okuldan arkadaşının bir arkadaşı katılmış daha önceki survirora yarışmacılar otelde filan kalmışlar öyle demiş..

Asena anlatmıştı saba tümerin programında saba sormuştu hatta kıl tüy olaylarını ne yapıyorsunuz diye,oda en baştan biriktirdim toptan halletmiştim dedi..Hatta çıkanlarıda elimizle kopartıyorduk demişti :27:

:60::60::60::60:

Allah bagislasin..

Aminn insAllah ileride bu yzilari okudugunda bebislerin olur insAllah.. :emir_bebek:

herkese merhabalar survıvorcular:3:

dün çokta üzülmedim gönüllülerin yenilmesine çünkü tek istediğim mervenin gidişini izlemek:47:

ne kadar sinir ayrıca gelişmemiş,çoçuksu cahil bir insan bence:ssz: :22:

benim favorim nihat ,anıl..bence bu yarışmayı nihat almalı az emek vermedi yani ünlüleri sırtında o taşıdı ama hasandan güçlü değil sankim:5:

her an hasanda birinci olabilir:ssz: ama gönlüm nihattan yana ikici favorim anıl:40:

merveye ne demeli akşam ya hem konuşmucam diyor,hemde adama lafı çakıyor ezik:47:

umarım halk şu merveyi paketler çöpe zaten alamazda:1: hemen yok olsun:23: adadan :51:

benden bu kadar:1:

Meraba canim hosgeldin.
Serhatta guclu biraz aslinda nasi kosuyor tazi gibi ama hasanla nihat gibi degil:33:
Hasan mustafa emmimin tabiriyle canavar :60:
Merve giderse bizde burda parti yapariz galiba merveyi kimse sevmiyorr :31:

Tamam canimm Geliyorumm :10:

Evet bence de oyledir kesinlikle..

:60::60::60::60:

Allah bagislasin..

Aminn insAllah ileride bu yzilari okudugunda bebislerin olur insAllah.. :emir_bebek:

gele kuzum gel bana gel....:52::52::52:
amin canım inşallah hepimizin...senin tiwitinin isteyen bütün arkadaşlarımızın:16:

Meraba canim hosgeldin.
Serhatta guclu biraz aslinda nasi kosuyor tazi gibi ama hasanla nihat gibi degil:33:
Hasan mustafa emmimin tabiriyle canavar :60:
Merve giderse bizde burda parti yapariz galiba merveyi kimse sevmiyorr :31:

kişiksiz kim sever onu ben adada olsaydım,mervenin o hallerini of onu döverdim saç baş :22:

sonra tabi diskalifiye olurdum:60: napim:9:

gele kuzum gel bana gel....:52::52::52:
amin canım inşallah hepimizin...senin tiwitinin isteyen bütün arkadaşlarımızın:16:
Aminn insAllah canim benim..
kişiksiz kim sever onu ben adada olsaydım,mervenin o hallerini of onu döverdim saç baş :22:

sonra tabi diskalifiye olurdum:60: napim:9:

Merveyi herkes dovmek istiyorr :60: bende icinde olarak cesitli iskenceler yapalim ustune cikip ziplayalim sacindan tutup surukleyelim :60: :60:

yaa şu serhatın ağlamsını bi daha izleyelim lütfen...:60::60:

Back
X