Survivor bitti sohbete devam

hahaaa noldu adalet yerini buldu merve elendii ne kadar sevindimm bilemedimm:52: teorilerim begüm almeda samimi olucak ,nihat elenicek serhat ve hayimde hasan cevher alp işi götürücek kızlardan begüm finale kalıcak hasan cevher begüm 3 lüsü finali görück:27: ammada attımm bakalım tutcakmı :35:

hahaaa noldu adalet yerini buldu merve elendii ne kadar sevindimm bilemedimm:52: teorilerim begüm almeda samimi olucak ,nihat elenicek serhat ve hayimde hasan cevher alp işi götürücek kızlardan begüm finale kalıcak hasan cevher begüm 3 lüsü finali görück:27: ammada attımm bakalım tutcakmı :35:

:1: :1: :1: :1: :1: :1:

Hosgeldin canim. Ceza almis 5 gun 3 unde bitiyomus. Ne icin ceza aldigini pek bilmiyorum ama konu disi mesajmis galiba ama ona gore konu disi mesaji yok :31:

nasılsın canım:38:
seninle birebir tanışamadık, ben ahu, 27 yaşındaym 7 yıllık evliyim iki oğlum var ve istanbuldayım:1:
neyseki az kalmış, survivora kadar bitiyor cezası:9:

begüm görmesinde finali kim görürse görsün razıyım:ssz::ssz::ssz:

begüm görmesinde finali kim görürse görsün razıyım:ssz::ssz::ssz:

kimin ihityacı varsa cani gönülden o kazansın .ünlülerin çok ihtiyacı olduğuna inanmıyorumm zatende gönüllülerden artık kim kazanırsa kazansın ünlülerden anıl da dahil tabi

kimin ihityacı varsa cani gönülden o kazansın .ünlülerin çok ihtiyacı olduğuna inanmıyorumm zatende gönüllülerden artık kim kazanırsa kazansın ünlülerden anıl da dahil tabi

keşke ihtiyacı olan kazanabilse ama öyle olmuyor malesef, ben ünlüleri tutuyorum ama onlar finale kalmasada olur:1::1: kazananın anıl yada cevher olmasını diliyorum:31:

keşke ihtiyacı olan kazanabilse ama öyle olmuyor malesef, ben ünlüleri tutuyorum ama onlar finale kalmasada olur:1::1: kazananın anıl yada cevher olmasını diliyorum:31:

kimin ihtiyacı var yok tabi bilemeyizde ünlülerin gönüllüler kadar ihtiyacı olmadığı bariz yani.ben hala şu birinci olsun diyemiyorum nedense :S

kimin ihtiyacı var yok tabi bilemeyizde ünlülerin gönüllüler kadar ihtiyacı olmadığı bariz yani.ben hala şu birinci olsun diyemiyorum nedense :S

ünlüler zaten oraya katıldıkları için para alıyolar yapım şirketinden, çünkü orda geçirdikleri zamanda kaybettikleri işler oluyo, onlar eğlenceye gelmişler bi nevi:31:
kim hakederse o kazansın diyelim:kkk:

nasılsın canım:38:
seninle birebir tanışamadık, ben ahu, 27 yaşındaym 7 yıllık evliyim iki oğlum var ve istanbuldayım:1:
neyseki az kalmış, survivora kadar bitiyor cezası:9:

Tsk ederim canim iyiym sen nasilsin ?
Bende 21 yasindayim ve Temmuzda 2 yil olcak evleneli. Cocugum yok istiyoruz ama Rabbim bilir elbette. Fransada yasiyorum bide

Son düzenleme:
:9::9::9::9::9::9::9:

Amin ecmain insAllah canimm...

Aminn canim cok saol Allah gonlune gore versin.. Sendemi pco lusun :53::44: Evet zayiflamak etkiliyormus adet duzenini senin nasil duzenin ? Kac ayda oluyosun canim. Yok ben diyetisyene gitmedim kendim verdim.. Gerci bi ara biktim 3 ay felan biraktim o suredede kilo almadim geri korudum kiloyu sonra devam ettim..

Gorusuruz canimm :54:

canım;ben 3-4 ayda bir oluyorum,kimi zaman 6 aya sarktığı da oluyor... ben diyetisyene gittim cnm diyet de yaptım 6 -7 kilo verdiydim sonra bıraktım canım geri aldım verdiğim kilolarımı:14: ama şimdi tekrar başladım canım kesin kararlıyım vercem kilolarımı.. bir de soğan kürü kullanmaya başladım cnm pco için faydalıymış,sen denedin mi?

Tsk ederim canim iyiym sen nasilsin ?
Bende 21 yasindayim ve Temmuzda 2 yil olcak evleneli. Cocugum yok istiyoruz ama Rabbim bilir elbette. Fransada yasiyorum bide

Rabbim gönlünüze göre versin canım, benimde 2 yıl çocuk yoktu sonra peşpeşe oldu:1:
bende iyiyim sağol, çocuklardan fırsat buldukça atıyorum kendimi buraya işte:27:
çalısıyomusun peki?

kızlaaaaaaaar yaaaaaaaaa MERVE GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:52::52::52:
Allah.ım şükürler olsun:16::16::16:
Nasıl mutluyum anlatamam:118::118::118:
Heheeeh Almada nasıl şok geçirdi ya öldüm gülmekten :60: :60: :60: :1::1::1:
Merve gitti ya bu mutluluğumu kimse bozamaz :8::8::8:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :66::66::66:
YAŞAAAAAAASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :64::64::64::21::21::21::24::24::24::62::62::62::65::65::65::124::124::124::81::81::81::92::92::92::32::32::32:

Son düzenleme:
canım;ben 3-4 ayda bir oluyorum,kimi zaman 6 aya sarktığı da oluyor... ben diyetisyene gittim cnm diyet de yaptım 6 -7 kilo verdiydim sonra bıraktım canım geri aldım verdiğim kilolarımı:14: ama şimdi tekrar başladım canım kesin kararlıyım vercem kilolarımı.. bir de soğan kürü kullanmaya başladım cnm pco için faydalıymış,sen denedin mi?

Denedim bi kez ama adetim tam gununde olmadi kistlerim yok olmustu ama sogandanmi bilmiyorum canim.. Bende de 4 ayda bir olurdu evlenince degisti biraz nedense simdide tedavi goruyorum iste canim

Rabbim gönlünüze göre versin canım, benimde 2 yıl çocuk yoktu sonra peşpeşe oldu:1:
bende iyiyim sağol, çocuklardan fırsat buldukça atıyorum kendimi buraya işte:27:
çalısıyomusun peki?

Amin canim insAllah. Cok istiyorum 9 aydir deniyoruz esime sinir oluyorum umudum yok diyip duruyo oysaki doktor umutsuz vaka degilsiniz dedi ikizlerinie bile olabilir dedi o istiyoki bir anda olanlarin nasil oluyo bizimde olsun ama hayirlisini Rabbim bilir elbette bu konuda destegede ihtiyacim var..
Birinci olsunda zaten Rabbim verirse hemen ikinciyide yapicamcok istiyorum evim cocuk sesleriyle dolsun senlensin bende anne oluyum ama cok korkuyorum. :( Pco var bende yumurtlama duzenim pek yok tembellik vardi bekarken simdide devame diyor olmali. Doktor yumurta takibine basliycak galiba Allahim benim gibi cocuk hasreti cekenlerin yar ve yardimcisi olsun insAllah.. Yok canim evdeyim ben calismiyorum. Sen ?

Ben 17 yıl sonra evlat sahibi olan anne-babaya sahibim
Ruzgargulu umudunuzu kaybetmeyin:34:

kızlaaaaaaaar yaaaaaaaaa MERVE GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:52::52::52:
Allah.ım şükürler olsun:16::16::16:
Nasıl mutluyum anlatamam:118::118::118:
Heheeeh Almada nasıl şok geçirdi ya öldüm gülmekten :60: :60: :60: :1::1::1:
Merve gitti ya bu mutluluğumu kimse bozamaz :8::8::8:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :66::66::66:
YAŞAAAAAAASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :64::64::64::21::21::21::24::24::24::62::62::62::65::65::65::124::124::124::81::81::81::92::92::92::32::32::32:

Yahu yavaş dur bu ne sevinç:9:

Adalar birleşince neler olacak acaba ?
Bence Anıl-Alp-Mustafa gönüllüre takılsın,Almedayı falan şutlasınlar önce:1:

Back
X