• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Canim gec gordum mesajini kusura bakma.. Esimin abileri var evli hepside. Benim kimsem yok

yok canım ne kusuru...:34:
eltilerin varmış yine olsun hiç kimsenin olmamasından iyidir...

yok canım ne kusuru...:34:
eltilerin varmış yine olsun hiç kimsenin olmamasından iyidir...

Onlarla pek gorusmem hepside su anda bir acigmi yakalama gayretindeler :31:
Burda arkadas edindim kendime 4 tane :77:
Onlarla gorusup bulusup egleniyoruz vakit buldukca 2 sinin cocugu oldu onlar pek eglenemez artik bende bebek olana kadar ne kadar gezersem iste :1:

Onlarla pek gorusmem hepside su anda bir acigmi yakalama gayretindeler :31:
Burda arkadas edindim kendime 4 tane :77:
Onlarla gorusup bulusup egleniyoruz vakit buldukca 2 sinin cocugu oldu onlar pek eglenemez artik bende bebek olana kadar ne kadar gezersem iste :1:

o zaman kötü işte aslında destek olsalar ne olur sanki..
iyi bari arkadaşının olması iyimiş tek kalmazsın canım..:16:

hoşgeldin canım...
valla bende çok mutlu oldum hatta acun merve dediği anda havaya zıpladım...:52::52:
eşimde diyor sanki galatasaray şampiyon oldu ne bu sevinççç:52::52:

bizde eşimle maç izlersin gol gelir ya ikimiz birde çıglık attık:60:

neler neler söyledim zati merveye:35: halada ukala ukalda konuştu acun bile gıcık oldu bence:1:

dişin nasıl oldu indimi şişliği..?:26:

dişim indi canım sağol:109:

o zaman kötü işte aslında destek olsalar ne olur sanki..
iyi bari arkadaşının olması iyimiş tek kalmazsın canım..:16:

Yanindaymis gibi gorunurler arkandan kuyunu kazarlar oysaki ben en kucukleriyim eltimin kizi var benle yasit yani dusun koskaca kadinlar hepside utanmadan iddia ederler benle. :31:
Benim benden kucuk eltim olsaydi ona boyle davranmazdim kesinlikle. Senin eltiler varmi canim ?

nerden baktınız canım evlerine benn göremedim yada birşeymii kaçırdım acaba

yok canım ebnde acunn.comda bulmuştum sanki burda link vermiştim dur bakayım tekrar senin için..:34:

çook sevindim canım inmesine..
merve'ye çok sevindin ya ondan inmiştir...:9:

çok teşekkür ederim canım nasılda unutmamış ya:38:

ahahah :60: merveyi indirdik.şişimde indi :9: merve yüzünden almedada sogudum be ya,anam birde demez mi merve güzel gün gecirdim diye gitmicem tarzında dik konuşmaları.:36:

tüm yarışmacılarda çok sevindi bence..düşün yane gönüllüler bile anlamış korktular merveden:23:

Yanindaymis gibi gorunurler arkandan kuyunu kazarlar oysaki ben en kucukleriyim eltimin kizi var benle yasit yani dusun koskaca kadinlar hepside utanmadan iddia ederler benle. :31:
Benim benden kucuk eltim olsaydi ona boyle davranmazdim kesinlikle. Senin eltiler varmi canim ?

kızları yaşındasın bide insan destek olur yanlız bırakmaz ne insanlar var bende asla böyle yapmam eltime..
bende en büyükleriyim canım yaşım 24 ama benden sonra 2 eltim olucak görümcemde yok:1:
büyük kaynım 25 yaşında diğeri 10 yaşında:8:

çok teşekkür ederim canım nasılda unutmamış ya:38:

ahahah :60: merveyi indirdik.şişimde indi :9: merve yüzünden almedada sogudum be ya,anam birde demez mi merve güzel gün gecirdim diye gitmicem tarzında dik konuşmaları.:36:

tüm yarışmacılarda çok sevindi bence..düşün yane gönüllüler bile anlamış korktular merveden:23:

birileri elti mi dedi:22: :35: ıyy aman aman:36:

unutmam:38:
bende çok korktum sinsi bir kızz eğer kalsaydı ben izlemicektim artık...:1:
artık o kızla evlenen olurmu acaba huyunu herkes biliyo..:9::9:

aa sen evlimiydin ki..

Son düzenleme:
Back
X