Survivor bitti sohbete devam

yok canım ne kusuru...:34:
eltilerin varmış yine olsun hiç kimsenin olmamasından iyidir...

Onlarla pek gorusmem hepside su anda bir acigmi yakalama gayretindeler :31:
Burda arkadas edindim kendime 4 tane :77:
Onlarla gorusup bulusup egleniyoruz vakit buldukca 2 sinin cocugu oldu onlar pek eglenemez artik bende bebek olana kadar ne kadar gezersem iste :1:

Onlarla pek gorusmem hepside su anda bir acigmi yakalama gayretindeler :31:
Burda arkadas edindim kendime 4 tane :77:
Onlarla gorusup bulusup egleniyoruz vakit buldukca 2 sinin cocugu oldu onlar pek eglenemez artik bende bebek olana kadar ne kadar gezersem iste :1:

o zaman kötü işte aslında destek olsalar ne olur sanki..
iyi bari arkadaşının olması iyimiş tek kalmazsın canım..:16:

görmem mi canım yaa:47: uyuzu:37:

bende aynen direk evlerine baktım...:52:
merve ve doğuşun evi daha lüks sanırsam...:36:

nerden baktınız canım evlerine benn göremedim yada birşeymii kaçırdım acaba

hoşgeldin canım...
valla bende çok mutlu oldum hatta acun merve dediği anda havaya zıpladım...:52::52:
eşimde diyor sanki galatasaray şampiyon oldu ne bu sevinççç:52::52:

bizde eşimle maç izlersin gol gelir ya ikimiz birde çıglık attık:60:

neler neler söyledim zati merveye:35: halada ukala ukalda konuştu acun bile gıcık oldu bence:1:

dişin nasıl oldu indimi şişliği..?:26:

dişim indi canım sağol:109:

o zaman kötü işte aslında destek olsalar ne olur sanki..
iyi bari arkadaşının olması iyimiş tek kalmazsın canım..:16:

Yanindaymis gibi gorunurler arkandan kuyunu kazarlar oysaki ben en kucukleriyim eltimin kizi var benle yasit yani dusun koskaca kadinlar hepside utanmadan iddia ederler benle. :31:
Benim benden kucuk eltim olsaydi ona boyle davranmazdim kesinlikle. Senin eltiler varmi canim ?

çook sevindim canım inmesine..
merve'ye çok sevindin ya ondan inmiştir...:9:

çok teşekkür ederim canım nasılda unutmamış ya:38:

ahahah :60: merveyi indirdik.şişimde indi :9: merve yüzünden almedada sogudum be ya,anam birde demez mi merve güzel gün gecirdim diye gitmicem tarzında dik konuşmaları.:36:

tüm yarışmacılarda çok sevindi bence..düşün yane gönüllüler bile anlamış korktular merveden:23:

Yanindaymis gibi gorunurler arkandan kuyunu kazarlar oysaki ben en kucukleriyim eltimin kizi var benle yasit yani dusun koskaca kadinlar hepside utanmadan iddia ederler benle. :31:
Benim benden kucuk eltim olsaydi ona boyle davranmazdim kesinlikle. Senin eltiler varmi canim ?

kızları yaşındasın bide insan destek olur yanlız bırakmaz ne insanlar var bende asla böyle yapmam eltime..
bende en büyükleriyim canım yaşım 24 ama benden sonra 2 eltim olucak görümcemde yok:1:
büyük kaynım 25 yaşında diğeri 10 yaşında:8:

çok teşekkür ederim canım nasılda unutmamış ya:38:

ahahah :60: merveyi indirdik.şişimde indi :9: merve yüzünden almedada sogudum be ya,anam birde demez mi merve güzel gün gecirdim diye gitmicem tarzında dik konuşmaları.:36:

tüm yarışmacılarda çok sevindi bence..düşün yane gönüllüler bile anlamış korktular merveden:23:

birileri elti mi dedi:22: :35: ıyy aman aman:36:

unutmam:38:
bende çok korktum sinsi bir kızz eğer kalsaydı ben izlemicektim artık...:1:
artık o kızla evlenen olurmu acaba huyunu herkes biliyo..:9::9:

aa sen evlimiydin ki..

Son düzenleme:
Back
X