- 28 Şubat 2011
- 14.184
- 17.538
- 498
günaydım kızlar aaaaa evet tiwi gelmiş süper bu arada calısan kızlar ALLAH kolaylık versin size![]()
Gunaydin canim hosgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydım kızlar aaaaa evet tiwi gelmiş süper bu arada calısan kızlar ALLAH kolaylık versin size![]()
hoşbulduk canı bitürlü bulusamadık nasılsınGunaydin canim hosgeldin
Gunaydinn kizlarrr
Tivosss gelmis hosgelmisss :119::119:
aaa gelmişmi iyi hadi...
nasılsın canım..?
ne yaptın dün gittinmi..?:26:
evet canım öyleymiş..sen nasılsın.?
sağol tatlım sanada kolay gelsin bebiş bakmakta zor
hoşbulduk canı bitürlü bulusamadık nasılsın![]()
Iyiyim canim sen nasilsin ?
Evet gittim o kadar rahatsiz edici bi durum olmadi ama taki evin onune gelene kadar :26:
Bi tane zenci gelmis yanima beni bekar sandi konusmak istedi bende kufur ettim![]()
bende iyiyim canı neden takıyosn bu kadar sıkma canını dün gece bi konuda arkadaslar yazıyodu bi kadın varmıs otmu ne yapıyomus hemen hamile kalmıs sen hiç öyle şeyler denedinmi yani alternatif tıbıiyi diyelim iyi olsun bidenem sen nasilsin. Iyi gibiyim ya iste cocuga takiyorm bazen kafayi
sagol canım evet cok zor kızlar 2 gündür burda deprem oluyo ve ben evde tek basımayımaaa gelmişmi iyi hadi...
nasılsın canım..?
ne yaptın dün gittinmi..?:26:
evet canım öyleymiş..sen nasılsın.?
sağol tatlım sanada kolay gelsin bebiş bakmakta zor
Yok canim bi kez hayit suyu denedim bekardim adetim duzelmedi simdi fransadayim bulamam belki ot felan.Napiyim bebekli insanlari gorunce huzunleniyorum :44: Tr ye gidince belki getiririm..bende iyiyim canı neden takıyosn bu kadar sıkma canını dün gece bi konuda arkadaslar yazıyodu bi kadın varmıs otmu ne yapıyomus hemen hamile kalmıs sen hiç öyle şeyler denedinmi yani alternatif tıbı
sagol canım evet cok zor kızlar 2 gündür burda deprem oluyo ve ben evde tek basımayım
aferim sana kıs iyi yapmışsın patlatsaydın bi tanede kafasına...
sen biliyomusun yabancı dil..![]()
bende iyiyim canı neden takıyosn bu kadar sıkma canını dün gece bi konuda arkadaslar yazıyodu bi kadın varmıs otmu ne yapıyomus hemen hamile kalmıs sen hiç öyle şeyler denedinmi yani alternatif tıbı
sagol canım evet cok zor kızlar 2 gündür burda deprem oluyo ve ben evde tek basımayım
Yok canim bi kez hayit suyu denedim bekardim adetim duzelmedi simdi fransadayim bulamam belki ot felan.Napiyim bebekli insanlari gorunce huzunleniyorum :44: Tr ye gidince belki getiririm..
Allah korusun kiz orasi izmirmiydi ? Kardesimde bornovada asker benim.
Valla yapicaktim ya sinir oldummm... Evet kendimi idare edecek kadar biliyorum..![]()
iyi o ne güzel öğrenmişsin bende çok meraklıyım kursa gitmek istiyorum bakalım..![]()
ingilizcemi ogrenceksin ?
Yok canim bi kez hayit suyu denedim bekardim adetim duzelmedi simdi fransadayim bulamam belki ot felan.Napiyim bebekli insanlari gorunce huzunleniyorum :44: Tr ye gidince belki getiririm..
Allah korusun kiz orasi izmirmiydi ? Kardesimde bornovada asker benim.
yaaaa ALLAH kavstursun canım hayırlı teskereler
Valla yapicaktim ya sinir oldummm... Evet kendimi idare edecek kadar biliyorum..![]()
sen izmir'demiydin canım..:26:
Allah beterinden korusun..
evet izmirdeyim gece bir salladı koçiş de yoktu tek basıma kendim için korkmuyorumda
acaba bebikicıkarabilirmiyim die sabaha kadar uyku tutmadı dua ettim hep
Kendin netten calis canim bi site var ben ordan ogrenmistim. Faydali olabilir sanada.. ama vaktin olursa tabievet canım evde olsam kursa gidicem haftasonu oraya ayırmak istemiyorum...
bilmiyorum kararsızım![]()
Mrb hosgeldin canim. Ben iyi gibiyim ya sen nasilsin ?merhaba kızlarnasılsınız görüşmeyeli
![]()
evet izmirdeyim gece bir salladı koçiş de yoktu tek basıma kendim için korkmuyorumda
evet canım 2 gündür habire sallanıyoruz ya bide merkez körfezmiş yani denizden vuruyonoldu izmirde depremmi oldu
Kendin netten calis canim bi site var ben ordan ogrenmistim. Faydali olabilir sanada.. ama vaktin olursa tabi
Mrb hosgeldin canim. Ben iyi gibiyim ya sen nasilsin ?
Allah korusun canim yaa kiyamam :26:
evet canım 2 gündür habire sallanıyoruz ya bide merkez körfezmiş yani denizden vuruyo
canım bana o sitenin linkini mesaj atarsan çok memnun olurum..Kendin netten calis canim bi site var ben ordan ogrenmistim. Faydali olabilir sanada.. ama vaktin olursa tabi![]()
kıyamma yaaa canım benim korkma Rabbim korur sizi..evet izmirdeyim gece bir salladı koçiş de yoktu tek basıma kendim için korkmuyorumda
merhaba kızlarnasılsınız görüşmeyeli
![]()
hoşbulduk iyiyim canım bende,rejim nasıl gidiyor,geçmiş olsun asicim şiddetlimiydi:26: