Survivor bitti sohbete devam

asicim sen bebeğine ek gıda olarak ne veriyosun,emziriyomusun,ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum 1 aydır azar azar başka şeylerde tattırdım bu ay içinde 4 5 kez bişeyler denedim,ek gıdaya başlayınca devam sütü ne kadar vermek lazım,bide benim sütüm yetmiyor,mamada verdim şimdiye kadar:44:

mesela dün çeyrek elmayla çeyrek muzun püresini suyla sulandırıp verdim,1 hafta önce 3 4 çay kaşığı kabak havuç patates püresi verdim,kavanoz mamalarından vermiştim 2 3 çay kaşığı,bebek bisküvisi pekmez peynir falan ne zaman verebilirim

merhaba kizlar nasilsiniz bes gunluk aradan sonra tekrar geldim araniza INSALLAH bundan sonra birdaha ban yemem,hepinizi cok ozledimm beni merak eden arkadaslara cok tessekur ederim,ban yeme sebebim konu disi mesaj diyelim neyseki bitti gecen hafta survivor cok skici gecti sayilir yorum yapmadan izlemek :9:gectigimiz survivorda mustafa t. ve almedaya sinir oldum mustafa emmi insanlarin konusmasina firsat vermiyor almedada buzdolabi odulu olan yarista cok yavas hareket ediyordu neyseki yinede kazandilar hayimin surekli dusmesine gulmekten oldum:9::9:merve adadan gitti cok sevindim bir yogurt icin birbirlerine girdiler anil iyi niyetiyle yanlis birsey yapmis mervenin bunu ispiyonlamasi cok yanlisti herkesi yine her zamanki gibi birbirine dusurdu neyseki gittide adada huzura kavustu almedanin sok yasamasida cok sacma sonucta bu yarismadan 1 tane 1.olacak merve kalsa ilerde rakip olacaklardi hersey boyle gulluk gulustanlik olmicakti mervenin ada konseyinde yine konusmasini hic begenmedim cok ukala bir konusmaydi ve hala gitmiyecegine inaniyordu adinin yazilmasina nasil sasirmis anlamadim onun adini yazmicaklardida kimin adini yazcaklardi nihatada sinir olmaya basladim mervenin oyununa geldi ve anili yazdi hemde hic hak etmedigini bile bile adadan gitmesi gereken gitti cok sukur bakalim ileriki bolumlerde neler olacak birlesme partisini cok merak ediyorummm bir an once hafta sonu gelsede izlesek:27:

asicim sen bebeğine ek gıda olarak ne veriyosun,emziriyomusun,ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum 1 aydır azar azar başka şeylerde tattırdım bu ay içinde 4 5 kez bişeyler denedim,ek gıdaya başlayınca devam sütü ne kadar vermek lazım,bide benim sütüm yetmiyor,mamada verdim şimdiye kadar:44:

tatlım benim sütüm 3 ayda kesildi zaten yetmiyodu hep mamada veriyodum ben corba yapıyorum meyveli yogurt kavanoz mamalardanda veriyorum simdi artık ne yiyorsak tattırıyorum sabah kahvaltıda ama bi gün arayla yumurta sarısı ve peynir veriyorum sende yavas yavas ver korkma seciçi olmazlar herşeyi tatarlarsa bunları yedirdigim halde mamasını istiyo ama ögün atlıyoruz

mesela dün çeyrek elmayla çeyrek muzun püresini suyla sulandırıp verdim,1 hafta önce 3 4 çay kaşığı kabak havuç patates püresi verdim,kavanoz mamalarından vermiştim 2 3 çay kaşığı,bebek bisküvisi pekmez peynir falan ne zaman verebilirim

meyveyi yogurtla ver suyla degil kabak havuc ve patatesi kaynatırken ya tavuk vada kemikli et at ben öle yapıyorum
ve sakın cesme suyu kullanma damacanadan kullan

simdi yemezsin ama birdahaki uyarin ban olur:43:bende birdaha ban yersem tamamen atilabilirim siteden:43:

evet tartismaya girmis:44:

yaa tiwi kaç kere banlanınca atılıyosun
yada uyarı email adresine mi geliyo
ceza puanı ne demek
ceza puanı alınca noluyo:52::52::52::52::52::52:

bu sorulara bi el atsan heeee hacıııııı
ben bilemedim de :27:

ee merve arkadasim benim yazisiyozda faceden filan :27:
heeee benim de jeton ne köşeli bugün ya:27:
ceza puanı ne demek

şu soruları da cevaplasana hacııııııııııı:27:

Onuda bekleyeceği artık 2gün
Tweety sende sakin ol lütfen,tartışma kimselerle
Boş yere uzaklaşma siteden,bidaha dönmemek üzere diyosun:50:
ay bidaha kimsenin etlisinede sutlusunede karismicam :50:yarin aksama donecekmis merve :27:
ceza puanı ne demek

benim bildigim 100 olunca ceza puanin kokten atiliyorsun...
uyari ayarlarin oyleyse mail adresine geliyor,ben degistirdim bana sadece bildirim olarak geliyor...
ceza puani uyari aldiginda yoneticilerin verdigi puan demek mesela benim toplamda 40 ceza puanim var ayriyetten bir surude uyarim var :25:
ceza puani alinca bani yiyon iste :27:uyari alinca 0 ceza puani ban alinca 10 yada kac veriyorlarsa degisiyor:31:

Back
X