Survivor bitti sohbete devam

ay bidaha kimsenin etlisinede sutlusunede karismicam :50:yarin aksama donecekmis merve :27:

benim bildigim 100 olunca ceza puanin kokten atiliyorsun...
uyari ayarlarin oyleyse mail adresine geliyor,ben degistirdim bana sadece bildirim olarak geliyor...
ceza puani uyari aldiginda yoneticilerin verdigi puan demek mesela benim toplamda 40 ceza puanim var ayriyetten bir surude uyarim var :25:
ceza puani alinca bani yiyon iste :27:uyari alinca 0 ceza puani ban alinca 10 yada kac veriyorlarsa degisiyor:31:

hay ağzına sağlık bak bu sefer bu konuyu anladım papatyam:38::54::16::16::16::16::27::27:

tweety_yteewt hoşgeldin canım yokluğun belliydi :)

hosbulduk canimm aslinda ziyaretci olarak sizi takipteydim ama yazamadim tabi yoklugumun bu kadar fark edilecegini bilmiyordum,cok mutlu oldum hatirlandigimi gorunce cok tessekurler:16:

hosbulduk canimm aslinda ziyaretci olarak sizi takipteydim ama yazamadim tabi yoklugumun bu kadar fark edilecegini bilmiyordum,cok mutlu oldum hatirlandigimi gorunce cok tessekurler:16:

canım senle benim çok muhabbetimiz olmadı ben bile dillerdimedim ama seni takipteydim inş bir daha banlanmassın diyelim :nazar:

Back
X