• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Esinize ilk ne zaman rezil oldunuz topigine gidince gulmekten yariliyorum :60: gidin tavsiye ederim

Merhabaa annecikk hosgeldin :16:
Hamdolsun iyilik saglik sen nasilsinn? Bebis nasil :nazar::emir_bebek:
Cok seviyorum su takvimleri yaa :ssz:

rabbime cok sükür iyiyiz teyzeleri :)

bugun hafiften kıpırdanıyoruz bakalım rabbim hayırlısını nasip eylesin...

primadan ilk hediyem paketimizi de aldık...

LCWye gittim hamile pantolonu almaya yalnızdım secemedim :DD eşimle gidicez bir ara :D ne kararsız bişiyim ben yaa

LCWye gittim hamile pantolonu almaya yalnızdım secemedim :DD eşimle gidicez bir ara :D ne kararsız bişiyim ben yaa

:16::16::16: Yeriz ki onu biz... Başka bir zaman eşinle alırsın yanında biri olmayınca insan bilemiyor ki alsa mı almasa mı :31::31::31:

Allahh kucagina almayida nasip etsin canimm insAllah :nazar: Cinsiyeti ne peki ?
Bende yalnizken secerim esimle hic secemem.
ayy bende gorucekmiyim acaba hamilelik bakacagim gunleri :26:
Nasil guzel bir heyecandir insAllah bizlerede nasip olur..

bebek iyidir herhalde yahu bir sıkıntısı yok dün kalp atıslarını dinledim aile hekimliğinde ondan :D bulutların üzerinde pembe güllerin arasında kelebekler gibim ucusuyorum :DD

:16::16::16:

:nazar::nazar::nazar: Allahım nazarlardan korusun... Cinsiyet belli mi :26::26::26:

selam kızlar nasılsınız:16:

Ama olmaz ki ben çıkacağım zaman geldiniz hepiniz :31::31::31: Ben iyiyim sen nasılsın

Tüm konu takipçilerine rezil olacağımı bilmeme rağmen anlatıyorum dünki vakamı
Gece saat 3, kardeşimle fingirdekliğimiz tutmuş yine, aklınıza ne gelirse her şeye gülüyoruz.
Bi ara idrar kesem beni uyarmaya başladı, ama muhabbet ortamı daha ağır bastı, beynimi gülme fonksiyonuna odaklayarak wc faslını erteledim.
Kolalarımızı doldurmak üzere mutfağa gittik,
ben ağzıma bir yudum aldığım anda kardeşimin yaptığı bir espriyle ağzımdaki kolanın yolu kardeşimin yüzünde son buldu, onu o halde görünce gülme dozum da arttı,
ama bi tuhaflık vardı, ağzımdan kolalalar damlarken alttan da bi sıcaklık hissi buna eşlik ediyordu.
Bi baktım işiyorum, evet bildiğiniz işiyorum.
20 yaşında ve bilincim gayet açıkken yediğim bu halta ağlasam mı gülsem mi utansam mı bilememeler eşliğinde halıyı kaldırdım, yerleri sildim vs..

O evreyi atlatıktan sonra yatağıma uzandım ve "Ya böyle birşey sevgilimin yanındayken olsaydı, napardım" diye utançla düşünerekten uyuyakalmışım.

Sabaha gece hiç altına işememiş,ortalığı batırmamış gibi mutlu bi şekilde uyandım, ama telefonumdaki mesajda bi gariplik vardı.
Bir ton gülme ifadeleri eşliğinde "Yoo gel yanıma, soğumam aksine ısınırım:))" yazmış sevgilim..
Tam "kime ulan bu mesaj" yazacakken, dürtülerim beni telefonun gönderilen mesajlar kutusuna yönlendirdi.
Ve sevgilime yolladığım ama zerresini bile hatırlamadığım o mesaj..
Gece uyumadan önceki merakımı gidermek istercesine; "Şimdi sana bişey söyleyeceğim ve benden soğuyacaksın; az önce ALTIMA İŞEDİM :(((" yazmışım
Zaten yaptığım bi rezilliğe de şahit olmazsa ayıp olurdu beyefendiye.
Neyseki sevgilim her güldüğü an altına işeme ihtimali olan rezil bir sevgilisi olduğunu öğrenmiş oldu.
(Evet, saat 17:35 ve hala dalga geciyor.)

:60::60::60::60::60::60:

Back
X