• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Yani hamile kalabilmen için kistlerin tamamen temizlenmesi gerekiyor sanırım...Senin sürenin azalması da iyi bir şey sanırım...Doktorda demiş iyi olduğunu belki yumurtalıkların kendini toparlamaya ihtiyacı vardır...Bir de dediğin gibi stres çok önemli bebek konusunda lütfen kafana takmamaya çalış ve bebeğin olacağına inan :34::34::34:

Yok kistler varkende olabiliyor. Sadece saglikli bir yumurta uretebilmek onemli olan. Onun icinde yumurta buyutucu ve catlatici ilaclar veriliyor.
Evet artik takmiyorum nasipte ne varsa o olur napalim. Allahim bilir

Yok kistler varkende olabiliyor. Sadece saglikli bir yumurta uretebilmek onemli olan. Onun icinde yumurta buyutucu ve catlatici ilaclar veriliyor.
Evet artik takmiyorum nasipte ne varsa o olur napalim. Allahim bilir

Hım...Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah sana :16::16::16: Başka şeylere odaklan kafanı dağıt tatlım...

Sen yurtdışında mıydın :45::45::45:

Ay Fransızları hiç sevmediğimi söyleyecektim de pot kırmayım diye sordum :17::17::17: Sen nasıl anlaşabiliyor musun Fransızlarla ben pek haz etmiyorum kendilerinden :9::9::9:

:60:Fransizlar cok nazik ve kibar insanlar kiz. Kendimi idare edecek kadar biliyorum fransizca. Guler yuzlu insanlar. Burda cok zenci ve arap var onlar bozuyor ulkeyi. Fransayi sevmiyorum vatanim gibisi yok ama fransizlar genelde kibar insanlar :31:

:60:Fransizlar cok nazik ve kibar insanlar kiz. Kendimi idare edecek kadar biliyorum fransizca. Guler yuzlu insanlar. Burda cok zenci ve arap var onlar bozuyor ulkeyi. Fransayi sevmiyorum vatanim gibisi yok ama fransizlar genelde kibar insanlar :31:

Ben sevemedim o milleti maalesef ya :31::31::31: Ben turistik otellerde resepsiyonistlik yapıyorum...Şimdiye kadar 1-2 Fransızı sevmişimdir...Bir millet kendini bu kadar mı kendini beğenmiş olur ya... Ya da buraya gelince mi kıllık yapıyorlar anlamadım :27::27::27: Para veriyorum kölemsin çalış muamelesi mi yapıyolar bize :27::27::27::27:

bende öle az yediğim zaman daha çok acıkırdım,sonra rejim mejim dinlemez saldırırdım 4 5 kez öle bozdum sonra kafaya koydum verdim:60:

Bende bi ara bozdum da geri toparladim. Sabahtan baslardim aksama biterdi diyet :60:
Ben sevemedim o milleti maalesef ya :31::31::31: Ben turistik otellerde resepsiyonistlik yapıyorum...Şimdiye kadar 1-2 Fransızı sevmişimdir...Bir millet kendini bu kadar mı kendini beğenmiş olur ya... Ya da buraya gelince mi kıllık yapıyorlar anlamadım :27::27::27: Para veriyorum kölemsin çalış muamelesi mi yapıyolar bize :27::27::27::27:

dogrudur canim bazilari oyleler. Hele bazi yaslilar hic cekilmiyolar :31:
Ama bazilari cok tatlilar :16:
Insan sevgisi oldugu icin icimde ben o gozle bakiyorum kendini begenmisleri bende sevmem :31:

Bende bi ara bozdum da geri toparladim. Sabahtan baslardim aksama biterdi diyet :60:

Insan sevgisi oldugu icin icimde ben o gozle bakiyorum kendini begenmisleri bende sevmem :31:

Bana denk geliyor sanıyorum :27::27::27:

Ayy kızlar bugün LUDACRİS var survivorda
Almeda pisliği nasıl kıvırtıyor kocalarınızı sevgilileriniz tv den uzaklaştırın :9:

Umarım benimde yıldızlarım barışır :21::21::21::21:

Back
X