• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Kızım hep günü geçmişleri koyuyosun günümüze gell günümüzeee

annem lahana çorbasıyla 9 kilo verdi..

öğlenleri sadece lahana çorbası içti.. aksam da lahana çorbası ve hafif akşam yemeği..

sadece sabah kahvaltıda ekmek yedi..

Anaa bende denemek istiyorum çorbasınımı içecez suyunu mu ben orasını anlamadımn:26:

Gideyim kendime çay doldurayım begümün şeysine kadar bari

Anaa bende denemek istiyorum çorbasınımı içecez suyunu mu ben orasını anlamadımn:26:

annem çorbasını yapıp içiyor.. hala içer:)) öyle çok şişman filan değildi zaten.. ama tombikti diyelim:))) (duysa çok kızar bana)

kilo almaya müsait bir yapısı olduğu için ayda 5 gün yapar bunu.. moda deyimiyle detoks diyelim:)))

Ruzgargulu canım git birşeyler atıştır biraz uzan canım tansiyonun düşmüştür belki

annem çorbasını yapıp içiyor.. hala içer:)) öyle çok şişman filan değildi zaten.. ama tombikti diyelim:))) (duysa çok kızar bana)

kilo almaya müsait bir yapısı olduğu için ayda 5 gün yapar bunu.. moda deyimiyle detoks diyelim:)))

Bende tombik sayılırım zaten:27:Çok Sağol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun:54:

Back
X