• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

nihat sanki arkadan konusmuyormus gibi arkamdan konusulmasini sevmiyorum diyo:44:

ya şu nihatın karısı ne bencil
kocam kocacım
adam maahcup olup sürekli bende sizi özledim kızım nasıl die soruyor konuyu kapatmak için
ama karsı anlamıyor
özledim canım kocam,yatak odamızı özledim demediği kaldi birtektaktir ettim vala:33::33:

nihat begüm hayim ve almedayı seçti çok iyi seçim yaptı ççünkü almeda hariç hiçbiri ailesiyle görüşmemişti

neden gorustu ya hepsi ailesini videodan izledi...:27:

erkekler ağlayınca ben çok kötü oluyorum yaww...birinin canını yakabilirim de ne demekti??????????

serhat ne yapmaya çalışıyor anlamadım:50:

Kızlar direk dalarcasına sorucam ama kusuruma bakmayın ay ben bir şey anlamadım şimdi Anıl-Alp-Mustafa mı karşı tarafa Nihat'ı yazın demiş ? :53:

mustafa topaloğlu konuşunca sesi kapatıyorum sizce kazançda mıyım zararda mı ay dayanamıyorum ya çok saçmalıyodu :44::44:

:53::53::53::53::53:

bu alp var ya hiç az değil.. çok sinsi alttan alttan yapcağını yapıyo.ortalığı geriyo yani ama ortada o değil başkaları var ara bozup kenara çekilmece...:47::47:

Back
X