• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hem acuna sormuşlardı

tüm samimiyetimle söylüyorum yaşanılan her şey gerçek.inanın ki demişti ve çok ciddiydi bunu söylerken

doğru aslında haklısın acaba sadece akşamları mı yemiyor ki acaba ne bileyim :26:[/QUOTEValla hem o sıcakta aç kalıp hemde yarışmak düşünülcek bişey deil adam çatlar ya :27:ama hüngür hüngür ağlamalarıda garip yani.Bide sergen yalçınla almeda sevgilimiymiş oda garip:52:

:36:çok garip yakıştıramadım valla :1::1:

nasil meraklandinsa ayni mesaji 3 kere atmissin :60:

almeda sergan yalcinlami sevgili :53::53::53::53:

:1::1::1:haklısın valla meraktan çatlayacaktım neredeysee :1:

onun için yediklerimize dikkat etmemiz lazım ama değil mi yaa nolurdu şu metabolizmayı hızlı yakabilseydik demiii:31::31::31:

iyi vakit geçiriyoruz ama demii:16:

ben kilo almak istiyorum yediklerim bana löp löp et olarak gelsin ne olurrrr:27::27:

ciddi misinnnn:53::53:

biz daha eve gidecez de uyuyacaz şuanda eşimle cafedeyiz kalkalım diyorum ama bi yandan kore filmleri izliyorum merak saldım çok güzel filmler yapıyor adamlar valla

cok ciddiyim :51:

cafedesinizde sen burayami takiliyorsun bide filmmi izliyorsun esin napiyor bu sirada yoksa ikinizinde elinde pc cafeyimi isgal ettiniz de kalkin gidin evinize :52::52::52::52:

Back
X