- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
Acun sağolsun o zaman
Ne ara tanışmışlar acaba
Ailesi nasıl izin veriyo Almedanın ya![]()
almeda parti gecesi, yari ciplak elbiseyle kivirirken iyiydi ama
bu yüzden mi ailesi kizacak..
ona hersey mübah valla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acun sağolsun o zaman
Ne ara tanışmışlar acaba
Ailesi nasıl izin veriyo Almedanın ya![]()
aslinda sirin adam efendi komik yani belkide bu sayede etkiliyor evlensin bencede![]()
almeda parti gecesi, yari ciplak elbiseyle kivirirken iyiydi ama
bu yüzden mi ailesi kizacak..
ona hersey mübah valla..
evet sempatik aslında ama nedense eşim bu yetenek sizsinizdeki jüri üyeliğini hiç beğenmiyor ali taran daha iyi yapıyordu diyor.Doğrusu ali taranlı yetenek sizsinize bende çok gülüyordum.Ama sergende çok doğal....Yinede evlensin sinir oluyorum kızlarla gezmesine ...![]()
ama normaldede zaten bikiniyle filan ciplaklar yani :44::44:
biraz seksi danss ettigi icin goze batmis olabilir :44:
ama normaldede zaten bikiniyle filan ciplaklar yani :44::44:
biraz seksi danss ettigi icin goze batmis olabilir :44:
Sergen cok donuk bir adam bence...ve espri yapamiyor....yeteneksiz[/QUOT
![]()
![]()
![]()
aslında en iyisi yetenek sizsinizi kaldırsın acun bu sene kotasını doldurdu gibi sanki...
evet sempatik aslında ama nedense eşim bu yetenek sizsinizdeki jüri üyeliğini hiç beğenmiyor ali taran daha iyi yapıyordu diyor.Doğrusu ali taranlı yetenek sizsinize bende çok gülüyordum.Ama sergende çok doğal....Yinede evlensin sinir oluyorum kızlarla gezmesine ...![]()
Sergen cok donuk bir adam bence...ve espri yapamiyor....yeteneksiz[/QUOT
![]()
![]()
![]()
aslında en iyisi yetenek sizsinizi kaldırsın acun bu sene kotasını doldurdu gibi sanki...
Aynen canim...hele o arabesk rap soyleyenler yokmusarki yarismasi gibi...
hoşgeldn canımHistttt![]()
zaten mankenlikte yapiyormus..
bikinili fotograflarida var..
diyecek bisey yok o zaman :)
zaten mankenlikte yapiyormus..
bikinili fotograflarida var..
diyecek bisey yok o zaman :)
valla bence cok komikti sergen bu sene ali tarani sevmiyorum![]()
hoşgeldn canımnaber?
yüzü çok güzel fücütta iyi ama bacaklarının üst kısmı çok kalın bence manken ya ona göre diyorum yani,bide ben onu anılla yakıştırıorum![]()
Ali taran kadar pratik zekalı biri değil .Ama asıl bu işte bana garip gelen acun un tavrıydı.Kendi değilmiydi eşini şeyma ile aldatan gazetelere çıkan.Kendi haline bakmadan ali taranı özel hayatındaki yanlıştan ötürü yargılaması saçmaydı... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ...
am ali taranin esi hastaydi ve kadon son gunlerindeydi son zamanlarinda birakmasini yanlis bulmustur yoksa kadin saglikli olsaydi kinamazdi bence,
ki simdi ne oldu aliyle ayse ayrildi hic birsey olmamis gibi mutlu mutlu devam ediyorlar bu ayriliktan beri hergun ayse cikiyor magazine![]()
benim dikkatimi ceken,
cevher almedayi begeniyor sanki
gerci serhatta almedayi begeniyor orasi kesin
anil'da begümü begeniyor gibi
Al birini vur ötekine... Kim kimi kullandı belli değil ünsüz olmak bir başka ayrıcalık bunların yanında...