• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

:52::52:evettt cafeyi işgal ettikkkk heheee ya bizim evde net nyok eşimde çok sıkılıyor bide bugün benim doğum günüm güzel bi gün yaşadık yemeğe falan gittik sonrada internete gidelim dedik bende annemlerle webden görüştüm baktım kore filmleri bana bakıyor dayanamadım açtım izliyorummm:1::1:
bu arada kaç kilosun :26:

geç te olsa doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı yaslar dilerim:71: :71: :71:

isgalcilerr :27::27:

ben 161 boylarinda 48 49 kilodayim:17::17:

ayy ne güzelll ilk evlendiğimde bende o kadardım hemen hemen aynı boydayız senle şimdi ben 58 kilo oldum 10 kilo aldım offf:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

birde dogum gunun kutlu olsun tabi kac yasina bastin :27:

24 yaşıma bastım canım bebeğim ben dahaaa:1::1::1:

geç te olsa doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı yaslar dilerim:71: :71: :71:

çok teşekkür ederim canımmm:16::16::16::16:

ayy dün acil çıkmak zorunda kaldım iyi akşamlar bile demedim içim yandı valla kusuruma bakmayınn:31:

Selamin Aleykum canlar Nasilsiniz ? Dua ile baslayalim bu gune :nazar:

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.

Aminn :nazar:

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.

aminnn.iyiyim canım sen nasılsın,baş dönmesi geçtimi?

Amin :16::16::16: Nasılsın tatlım

Back
X