ay ne bilem tanisalim diye sey ettim korkuttum galiba valla benim asilarim tamda merveninkiler eksik olabilir benden soylemesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne bilem tanisalim diye sey ettim korkuttum galiba valla benim asilarim tamda merveninkiler eksik olabilir benden soylemesi![]()
Yok canım ben istdeyim eşimin ailesi yurtdışındakıs sen kaç yaşındaydın sen de mi alamanyalardasın:18::18:
Yok canım ben istdeyim eşimin ailesi yurtdışında
BEN 17 YAşındayım daha minnağım![]()
Yok canım ben istdeyim eşimin ailesi yurtdışında
BEN 17 YAşındayım daha minnağım![]()
uydurma uydurma 35 yasinda hala kendini 17 saniyor ben dedim asilari tam degil diye kucukken agactan dusmus kafasini vurmus bu![]()
Sen kaşınıyosun bugün fena kaşırım ha seniay ne bilem tanisalim diye sey ettim korkuttum galiba valla benim asilarim tamda merveninkiler eksik olabilir benden soylemesi![]()
kızıııım sen evli değilmiydin yaaf:44::44::44::18::18::18:
Sen kaşınıyosun bugün fena kaşırım ha seni![]()
Hee evliyim iki senelik 15 imde evlendim eşimde 16 yaşında
uydurma uydurma 35 yasinda hala kendini 17 saniyor ben dedim asilari tam degil diye kucukken agactan dusmus kafasini vurmus bu![]()
Hee evliyim iki senelik 15 imde evlendim eşimde 16 yaşında
yok yok sen siyirmissin ne oldu kiz yedigin dayaklardan nevrinmi döndü![]()
Aşılarımın vakti geldi ya ondandır![]()
kıs eğleniyon mu sen benimle yooosam
kıs niye o kadan erken evlendiniz ki:44:
yok yok sen siyirmissin ne oldu kiz yedigin dayaklardan nevrinmi döndü![]()
Ulan saru cücük sen kendine bak![]()
kıslar siz birbirinizi gördünüz mü:26:
Ya ablam bi hata yaptık işte anlarsın ailelerde bizi evlenmeye mecbur bıraktı![]()
Ya ablam bi hata yaptık işte anlarsın ailelerde bizi evlenmeye mecbur bıraktı![]()