• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

73 mü...:53:
eyy maşllah kız valla baya varmışsın..
nasıl verdin peki..
bence şuan tam iyisin..:34:

Çok açık sözlüsün :9::9::9: Dukan diyeti yapıyorum tatlım... 55 olmak istiyorum hala bacaklarım kalın...

Ben fotoğraf ekledim bakmak isterseniz...Biri kilomu görün diye diğeride beni görün diye :8::8::8:

bende 69 kiloyum,1.70 boyum pantolonlar kapanmıyor artık:30:bacaklardan almışım hep göbeğimde var:14:bu iştahla nasıl zayıflarım bilmiyoum:18:

birgün toplanıp yapalım:27:5,6 tencere anca yeter bize herhalde:52::52:

:52::52::52::52: Ortak bir yerde toparlanabilirsek yaparız

Çok açık sözlüsün :9::9::9: Dukan diyeti yapıyorum tatlım... 55 olmak istiyorum hala bacaklarım kalın...

Ben fotoğraf ekledim bakmak isterseniz...Biri kilomu görün diye diğeride beni görün diye :8::8::8:

valla öyleyimdir çok açık sözlüyüm...:37:

maşlalh canım çok yakışmışsınız...çok güzelsin...
son fotoğrafınmı ordaki resmin şuandaki kilonlamı...:31:

bende 69 kiloyum,1.70 boyum pantolonlar kapanmıyor artık:30:bacaklardan almışım hep göbeğimde var:14:bu iştahla nasıl zayıflarım bilmiyoum:18:

Ama senin sebebin var çok değerli bir varlığa can verdin...İlerde sende yaparsın diyet çok üzülme...

valla öyleyimdir çok açık sözlüyüm...:37:

maşlalh canım çok yakışmışsınız...çok güzelsin...
son fotoğrafınmı ordaki resmin şuandaki kilonlamı...:31:

Yok o şişman halim ondan daha zayıfım tam istediğim gibi olayım önce sonra resmi eklerim :9::9::9:

sen gel bak o zaman görürsün güzelmi değilmi...
parmaksız gidersin eve giderken...:27::27:

Böyle dedin beni benden aldın :14::14::14: Yolum düşerse bir gün mutalaka gelirim :34::34::34:

Back
X