• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Tamam had, sana kolay gelsin afiyet olsun canım

Ya konu sahibine erkek diyorlar:44:

Estalmus bacım sende çıkıyorum deyip 2 saat daha burda takılıyon ne iş:27:

Vealeykümselam canım naber

Spor yaptım ondan acıktım kesin e ben ne anladım bu işten

Estalmus çıkmış eni sonuuu

merve konu neydi kiz konu sahibi kimdi kacirdim ya tüh bulasiklari yikadimmm :43:

tüm yorumları okuyamadım,sayfalar baya ilerlemiş..bir kadının ağzından anlatmış ilk başta..eviliyim çocuğum var ilk aşkımla karşılaştım tekrar alevlendi,eşimi sevmiyorum napmalıyım falan filan:27:erkek olduğu anlaşılmış sonradan:9:

tüm yorumları okuyamadım,sayfalar baya ilerlemiş..bir kadının ağzından anlatmış ilk başta..eviliyim çocuğum var ilk aşkımla karşılaştım tekrar alevlendi,eşimi sevmiyorum napmalıyım falan filan:27:erkek olduğu anlaşılmış sonradan:9:

Bir derdim varda mı ?

bak şimdi daha çok üzüldüm erkek olduğunu tühh yazıklarr olsunnn nalet adam cehennemin dibi pisslikk:47:

Back
X