• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

günaydın...:16:
maşallah tiwiti ne güzel sabah sabah ne kadar çok iş yapmışsın..hamarat hatun:6::6:

uyudunmu diye sor hele:27::27:dun ogleden sonra 4 bucuk gibi uyandim iste hala ayaktayim daha uyumadim:31:

evet yaa sen çok geç uyuyosun tiwitim yorumlarına bakıyorum sabaha karşı hala buralardasın...
iyi eşin birşey demiyor...:31:benim ki bensiz uyuyamazda..:27:

sabahin verdigi gazla perdeleri yikadim markete gittim alisverise ayakta uyuyacam ama bir suru camasir var hazir makine bos yikavi verim hepsini aksamda hayati izledikten sonra erkenden zibaririm simdi kalkar yemagmida yaparim:27::27:
hiç senden beklenmeyen bi performans gıııı :27::46::46::46:
doktoruma bakiyorumda MASSALLAH guzelmi guzel bir kiz yazik kamburu var herhalde ALLAH YARDIMCISI OLSUN(AMIN):nazar:
yuzude melek gibi ay parcasi yavrum ya ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
amin cnm
umarim oturdugum yerde sizmam:9::9::9:
:9::9::9::9::9::9:
kaçta uayndın:)
kıs sen tiwiyi tanımıyon mu kuzu o hiç uyumaz ki gece
evet yaa sen çok geç uyuyosun tiwitim yorumlarına bakıyorum sabaha karşı hala buralardasın...

onun kocişi gece çalışıyo cnm
o da kederden vuruyo kendini nete:27::27::27::27::27::60::60::60::60::60:

uyudunmu diye sor hele:27::27:dun ogleden sonra 4 bucuk gibi uyandim iste hala ayaktayim daha uyumadim:31:

anammmm inanmıyorum ay git yat kız bende işteyim öyle boş boş oturuyoummm ,şimdi evde olup yatmak vardı:)

hiç senden beklenmeyen bi performans gıııı :27::46::46::46:

Amin cnm

:9::9::9::9::9::9:

Kıs sen tiwiyi tanımıyon mu kuzu o hiç uyumaz ki gece

onun kocişi gece çalışıyo cnm
o da kederden vuruyo kendini nete:27::27::27::27::27::60::60::60::60::60:

yok kuşum ben daha yeni ayak bastım bu topice ama yapılan yaorumlardan felan hep görüyorum kendisni:)

BDV bölümü gibi 20 tane ziyaretçimiz var...:52::37::37:

anammmm inanmıyorum ay git yat kız bende işteyim öyle boş boş oturuyoummm ,şimdi evde olup yatmak vardı:)

yok kuşum ben daha yeni ayak bastım bu topice ama yapılan yaorumlardan felan hep görüyorum kendisni:)
o zaman tiwinin yerine ben ev sahaplıgı yapam sana :27:
hoşgelmişsen gurban:42::38:
aa bilmiyodum...:17:
kıyamam ya napsın tek başına...
gel anacım gel bende koçamı uyutup gelirim sana arkadaş...:29:
olun tebiii arkidişlik güzeldir:21::21::21:
BDV bölümü gibi 20 tane ziyaretçimiz var...:52::37::37:
:60::60::60::60::60:

tiwi karusu geç topikinin başına:117::117::117:
geln ziyaretçiler ev saaabısı olmadan içeri girmeyiiik diiiiiiiiii:27::33::33::33::33:

bana müsade kıslar bye:3:

o zaman tiwinin yerine ben ev sahaplıgı yapam sana :27:
hoşgelmişsen gurban:42::38:

olun tebiii arkidişlik güzeldir:21::21::21:

:60::60::60::60::60:

tiwi karusu geç topikinin başına:117::117::117:
geln ziyaretçiler ev saaabısı olmadan içeri girmeyiiik diiiiiiiiii:27::33::33::33::33:

bana müsade kıslar bye:3:

güle güle canım...:16:

esim gece calisiyordu bu hafta o evdeyken girmem pek geceye kalmam yani,
bugunde biraz korktum baska topikte ruhani varliklardan bahsettik odum patladi :27:

uyumam inat ettim bugun erken uyumak icin uykusuz birakicam kendimi,
aa beni tanimayanmi var allasen bende seni az cok biliyorum,
tartismali gorumcesin :60:bide guzellik yarismasindada adaydin zannimcA:52:

Back
X