• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

dondurma_with_berries.jpg

Evlilerde sklr ama :59: evde tek basima patliyorum her gun yaa gezecek kimse yok kimsem yok benim burda:5:

Hb canim iyiyim sen nasilsin? Gecmis olsun. Ben cektirmedim hic daha cikmadiki 20 lik dislerim :26:

Bizimde yok bacım kimsemiz ahanda gurbetteyiz çocukta yok
Hergün gezdiren kocayı nerden bulacaz sana:9:
Bu kadar sıkılmak hayrı alamet değil:27:

Bizimde yok bacım kimsemiz ahanda gurbetteyiz çocukta yok
Hergün gezdiren kocayı nerden bulacaz sana:9:
Bu kadar sıkılmak hayrı alamet değil:27:

Demiii :44::44:
Valla seytan gelip giriyo aklima :19:

mıhlamaya rizeliler kullanıyo
kuymagıda trabzonlular ama kuymaga normal uın
mıhlamaya mısır unu konuyo...

evet benim babamlar artvinli ama çok yapıyorlar bunu...
bu arada sen bursalımısın.?:31:

Son düzenleme:
Demiii :44::44:
Valla seytan gelip giriyo aklima :19:

seni çok iyi anlıyorum,inanırrmısın benim 3 ay evden çıkmadığım oldu kışın..1,2 kere oda sınava..yakınında akraba arkadaş falan olmadımı kötü oluyor,neyse canım sabrın sonu selamettir:1:sana öncedende yazdım görmedin galiba sayfalar çabuk ilerliyor:9:

Yalnızlık zor canım çok zor iyi bilirim ama yapacak bir şey yok eşim 15 16 saat çalışıyo eve geliyo pili bitiyo
Mümkün mü o halde beni dışarı çıkarması ee bebekte yokki onunla ilgileneyim ailemden kilometrelerce uzaktayım
Ne yapalım işte burası var allahtan bide evimle bütünleştim evimle arkadaş oldum valla:27:

seni çok iyi anlıyorum,inanırrmısın benim 3 ay evden çıkmadığım oldu kışın..1,2 kere oda sınava..yakınında akraba arkadaş falan olmadımı kötü oluyor,neyse canım sabrın sonu selamettir:1:sana öncedende yazdım görmedin galiba sayfalar çabuk ilerliyor:9:

aleyküm selam canım,bende yemeğimi pişirdim geldim:10:noldu canın niye sıkkın gülüm

Simdi gordum canimm. Evet ya bi evladim olana kadar dayanicam arkadaslarim var ama iste nedensiz bir sknTI bu seferki :44:
Dun konsolosluktakile rhep turktu ilk defa uzun sureden sonra bu kadar turk gordum bununla 1 yil giderim artik :1:
Ayy birsuru bebek vardi pusetlerde cok tatlilardi :emir_bebek::nazar:
Onlara bakarak hem burdaki bebek isteyen kardeslerime hemde kendime dua ettim Rabbim bizi evlatsiz koyma diye :nazar:
Aminn

Back
X