kuzum sen de fazla gece kalma madem bebiş gelme ihtimali varmıs :) cok kocaman öptümmmmmmmm
yuzde 1 lik bir ihtimal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum sen de fazla gece kalma madem bebiş gelme ihtimali varmıs :) cok kocaman öptümmmmmmmm
hiiiiç belli olmaz![]()
Sen neden sevmiyorsun kaynananı bakayım![]()
selam kızlar![]()
ne kaynanalar varmış ya kaynanama şükrettim![]()
selam canım,evet gelinlerinin üzüntü çekmesinden mutlu olan kaynanalar var bundan kendileri nasıl mutlu oluyosa,bizde ilerde kaynana olucaz ama ben başkasının mutsuzluğuyla mutlu olucağımı düşünmüyorum
malesef öyle canım ya zamanında cok cekmişler onun acısını cıkarıyorlar ,yada kendilerine engel olamıyorlar
eşim tek cocuk herkes daha cok sorun olur dedi ama Allaha şükür ufak tefek sorunlar dısında bişiy yaşamadık![]()
allah bozmasın inşallah canım,benim eşimde tek erkek,bakalım ilerde dana neler göreceğiz![]()
şimdi gördüm canım yaa..off anlatmaya kalksan bürsürü şey ama kötülemek istemiyorum biliyomusun,ne bilim dedikodu gibi geliyor bana,anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum ama bir yandanda günaha girmek istemiyorum
selam kızlar![]()
ne kaynanalar varmış ya kaynanama şükrettim![]()
amin canım,cok sıkı fıkı da olmamak lazım ben öyle yapıyorum 1 saatlik mesafe var evlerimizin arasında iş güç derken 15 günde bir görüşüyoruz 1 aksam kalıp evimize dönüyoruz tadında bırakmalı![]()
Bana dedikodu gibi gelmiyorValla ben şişene kadar içime atıp dedikodu yapayım napim düşün düşün dert sahibi olmaktansa
Günaydın tatlım![]()
kafamın içi o düşüncelerle dolu zaten,geçenlerde patlıycaktım artık öyle dolmuşumki arkadaşıma anlattım,ya dedim benmi abartıyorum yoksa gerçekten doğrumu düşünüyorum...Arkadaşımında sinirleri bozuldu çok fenaymış diyor,doğumdan sonra 1 buçuk ay falan beraber oturduk ne günlerdi allahımmm gün saydım gün
Bunada şükür![]()
iyiyim tatlım sen nasılsın bebişselam canım nasılsın![]()