- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen anlat bacım![]()
ben geldimmm MASSALLAH muhabbete kaynanadan girip mactan cikmissinizbende daha uyanali 1 saat oldu dun hic uyumadim yine sabah 5 temi ne uyudum yani toplam 36 saat uykusuzluktan sonra aksam 7ye dogru anca uyanabildim tam survivor zamaniiii
![]()
ben geldimmm MASSALLAH muhabbete kaynanadan girip mactan cikmissinizbende daha uyanali 1 saat oldu dun hic uyumadim yine sabah 5 temi ne uyudum yani toplam 36 saat uykusuzluktan sonra aksam 7ye dogru anca uyanabildim tam survivor zamaniiii
![]()
ne anlatayım ben anlatmaya başlarsam gece uyuyamazsın sinirinden benim gibi
![]()
ne anlatayım ben anlatmaya başlarsam gece uyuyamazsın sinirinden benim gibi
Hoşgeldinn canım
Kız sorma bende sabah 7 de uyudum 2 de uyandım
NE olcak bu halimiz bilmiyorum
eeeeeeeee konu konuyu acmış canım neden okadar uykusuz kaldın bacım iyide uymuşsun ama
hoşgeldin canımben dedim zaten ev sahibi uyuya kalmıştır diye
![]()
öyllede sinirden bugün salak gibiydim gecede uyumadımsen hala ordamısın boşver yaa,allaha havale et..senden uzak olsunda![]()
kıyamam sendemi tek kalamıyosunvalla kizlar dun erken uyuyayim diye uyumadim tuttum ya kendimi sonra aksama dogru 5 te koltukta sizmisim 1 saat uyudum sonra gece bi uykum geliyo gozler gidiyo ama uyuyamadim yagmurda bastirinca ruzgar korktum esim gelene kadar bekledim artik o geldi tost yaptim ona oyle uyudum oglen o 1 saat uyumasam misil misil erkenden uyurdum![]()
beyim geldiben çıkıyorum zaten yenildik paparayı yemiyim sonra
iyi akşamlar kızlar