• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hayirlisi olsun artik ne edelim:27:

muhakkak ki öyle... bak bir anımı anlatayım sana...

benım duğunde karsı komsumuzda bir tuhaflık vardı soramadım da o telasede :)

düğünden 2 ay sonra öğrendik ki 5 aylık hamileymiş 4 ay sonra kıznı kucağına aldı... gecen sene de bir arkadasımın basına geldi :D kızım deli misin cocuk yapcan iyi güzel de gez evliliğinin tadını cıkart dedi :D 2 ay sonra gördüm karnı cıkmıs. dedim ne iş :D kızım olcakmıs haberim yok dedi :DDD yani bazen regl olsan da aldatıyor bebişler... hayırlısı

Allah'ım tweety_yteewt nin de bebeği olsun:16:
AMIN INSALLAH CANIM COK SAGOL ALLAH RAZI OLSUN iyi dilegin icin:16:
kaybetme umudunu
yok canimm herseyin hayirlisi vardir bundada bir hayir zamani gelince olacak INSALLAH:nazar:
nerdeyse tırmana diregene çıkıyodu adam bide sopayı alacaga yere cıktı ya arkadasları bile nasıl komik komik bakıyo :1:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
muhakkak ki öyle... bak bir anımı anlatayım sana...

benım duğunde karsı komsumuzda bir tuhaflık vardı soramadım da o telasede :)

düğünden 2 ay sonra öğrendik ki 5 aylık hamileymiş 4 ay sonra kıznı kucağına aldı... gecen sene de bir arkadasımın basına geldi :D kızım deli misin cocuk yapcan iyi güzel de gez evliliğinin tadını cıkart dedi :D 2 ay sonra gördüm karnı cıkmıs. dedim ne iş :D kızım olcakmıs haberim yok dedi :DDD yani bazen regl olsan da aldatıyor bebişler... hayırlısı

ne guzel benide ruyasinda goren cok kisi var ama nasip kismet herseyin hayirlisi :16:

almeda yerine mustafa topaloglu yarissa daha iyiydi,merve merve dedik merve cenesi durmuyodu oyunlarda iyiydi:37:

Back
X