• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

şu alp elensede kurtulsak çok riyakar birisi ya

deme öyle deme.. deme.. ya alp beyfendi bir insan ama şu yarışmada mustafa topaloğluna gösterdiği saygıdan öte davranışa hiç anlam veremiyorum.hep kafamın biyeerinde neden diye sorduğum bişey yani..

sen bu kadar heycanlı şeyleri izlemesene doguracan şimdi tw başında:60::60:

ya eşimdee senden heee.oda öle dioo. bu survivor beni maffetti çoğu zman kendimi kaybediom tvye bişeyler fırlatmaya başlıcak kadar sapıttımm.. bizim bebik memnun yerindee yaa hiç gelcek gibi dğil.

kızlar size yetişmek ne mümkün :) zati uyku bastırdı ben artık izninizi isticem. fazla muhabbetinize de katılamadım ya gerçi kusura bakmayın emi :17:

hepinize iyi sohbetler diliyorum... iyi eğlenceler ve iyi geceler:54::54::54::54::54:

ya eşimdee senden heee.oda öle dioo. bu survivor beni maffetti çoğu zman kendimi kaybediom tvye bişeyler fırlatmaya başlıcak kadar sapıttımm.. bizim bebik memnun yerindee yaa hiç gelcek gibi dğil.

koru kendini heycandan ben sıkıldıgımda kıramp giriyodu ben hep doguruyorum galiba deyip acile cok gittim:9:

bunlar her yarismada boyle unluler gonulluler diye ayrilacaklar belli:37:

hayimin havasini yesinler 2 kere yendi ya onu anlatacak dolayli yoldan vurguluyo:27::27:

Back
X