Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim orda senin gibilere ne denir şoma agızlı denirrrrrrrrrnere kayboldunuz umarim adaya gidince burdaki yemeklerden filan bahsetmezler digerleri ac sonucta![]()
izlemesene sennnnnnnn aşercen şimcik![]()
ben cok aşerdim ve oglumda dogum lekeleri kaldıneyse demir ilacım var allahtan. etin vitamini o veriomuşşş.. ahahahahahahaha. ... şaka şaka.. karnım tok çok şükür kızlar.hiç çekmedi...veyada dürüsst olim birazcık sadecee çekti.:):)
ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhh
ben cok aşerdim ve oglumda dogum lekeleri kaldı
bizim orda senin gibilere ne denir şoma agızlı denirrrrrrrrr![]()
afedersinnnnnnnnn unuttuk vallakızlarrrrrrr napıyoorsunuzzz....
bende diyetteyim ve acımmmmmmmmmmmmBen diyetteyim ve canım çok çekti özellikle patates :18:
Eki Görüntüle 414402
iyi bari ben 4 ay mide bulantısından bişey yiyememiştim sonrada hep meyve aserdimmmmmmmbende aşerrme ilk aylar oldu sonrada bitti. şimdi ne bulsam ayırt etmeden yiyomm. o olsun bu olsun demiom hiç.
cevher gidip geliyomus aklı doguş gibiaa bahsettilermi yemeklerden kacirmisim ben orayi:26:
bide kime dogusa benzedi diyorlar:26:
görüşürüz iyi geceler bebişede iyi geceleryarın görüşürüz kızlarr. iyi geceler
oooooooo neler oldu neler nihatı yolladılar bilmiyomusunSurvivor da neler oldu ben hic izleyemedim de :44:
hemde ballandıra ballandıra begüm aglad ayşe kadın yiyemedi dieaa bahsettilermi yemeklerden kacirmisim ben orayi:26:
bide kime dogusa benzedi diyorlar:26: