• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

acunn.com da çok güzel videolar var ama ben izleyemiyorumm:31:

selam kızlar nasılsınız..?
işlerim yoğun bu aralar pek giremiyorum...
herkes iyidir inşallah...
pek sakin görünüyor bugün topik...:31:

hürremi hürremi :3:

Her ikisinede bakındım biraz... Hürrem ortalığı karıştırdı yine mahidevranı göndermek için yaptığı plan tuttu.Yalnız bu nigar sultanın kelle gidecek az kaldı ... Kuzey cemreyi mi kıskanıyor? Daha doğrusu onlar birbirlerini seviyorlar dimi?

Günlük görüntülerde pek bi sıkıcı olmaya başladı

Aynen katılıyorum....

Oy göndereniniz var mı aramızda :)

Hayır hiç göndermedim ama bir ara gülene uyuz olmuştum kontörüm olsaydı rakibine gönderecektim gitsin gülen diye...

açık açık yapmıyor işte, açık yapsaydı neden nihata gidip gönüllüler yalan söylüyor ben öyle birşey yapmadım diyor?

Onların sözüyle neden bana ceza kestin diyor... Nihatta madem öyle bunları duyduğunda gidip alp e hesap soracaktı 'kardeş sen benim arkamdan neden bunları söylüyorsun' deyip yüzleştirecekti herkesi.Fakat kolayı seçip taraf olmak daha çok işine geldi.Zaten ilk duyduğunda sinirlenip başka hesaplar yapacağına kalkıp hesap sorsaydı tamam adam gibi adam diyecektim ama nerdeeeee? Alp duyduğu hissettiği an gidip hesap sordu... Keşke o da bunu yapabilseydi... Taraflar belli ama karşı karşıya gelmeye yetecek yürek kimsede yok anlaşılan....

Oy göndereniniz var mı aramızda :)

ben hiç göndermedim
acaba smsler gerçekten kabul ediliyormudurki bana sanki acun ve ekibi oturup acaba kim gitse kim kalsa reyting azalır veya artar diye konuşuyorlar ve ona göre eleme yepıyorlardır gibi geliyor
smslerin işe yaradığının bilseydim hasan ve cevhere bol bol sms atardım

Oy göndermedim hiç
Ama bende adaletli olunduğunu düşünmüyorum
Acun ve ekibi bizim burdaki gibi forumları okuyup,nabza göre şerbet hesabı adadan şutluyodur:1:

Hayır hiç göndermedim ama bir ara gülene uyuz olmuştum kontörüm olsaydı rakibine gönderecektim gitsin gülen diye...

aman ne enteresan bir kızdı öyle o :1::1::1:

ben hiç göndermedim
acaba smsler gerçekten kabul ediliyormudurki bana sanki acun ve ekibi oturup acaba kim gitse kim kalsa reyting azalır veya artar diye konuşuyorlar ve ona göre eleme yepıyorlardır gibi geliyor
smslerin işe yaradığının bilseydim hasan ve cevhere bol bol sms atardım

acun işini iyi yapıyor gibi geliyor bana,sanmıyorum ya öyle bişi olduğunu :50:
ama ben ne olursa olsun göndermem sms.para tuzağı hepsi.

Oy göndermedim hiç
Ama bende adaletli olunduğunu düşünmüyorum
Acun ve ekibi bizim burdaki gibi forumları okuyup,nabza göre şerbet hesabı adadan şutluyodur:1:

okuyolar acep bizim yazdıklarımızı :1::1:

aman ne enteresan bir kızdı öyle o :1::1::1:

acun işini iyi yapıyor gibi geliyor bana,sanmıyorum ya öyle bişi olduğunu :50:
ama ben ne olursa olsun göndermem sms.para tuzağı hepsi.

okuyolar acep bizim yazdıklarımızı :1::1:

Okumaz olurlar mı hiç
Sayfada sık sık misafir ağarlıyoruz zaten :1:
Reytinglerde ölçülmüyo artık,burdan iyi reyting sonucu mu olur...:34:

Finale kalacak son 5 le ilgili yorum yapacagim

1. hasan
2. nihat
3. alp
4 anil
5 almeda ve ya cevher

aman Almeda kalmasın ya,gitsin artık o güzellikle alakalı bişiler yapsın :1: ünlüymüş peh ben onu ilk defa dans yarışmasında gördüm bir de ünlü diye koymuşlar onu oraya.

aman Almeda kalmasın ya,gitsin artık o güzellikle alakalı bişiler yapsın :1: ünlüymüş peh ben onu ilk defa dans yarışmasında gördüm bir de ünlü diye koymuşlar onu oraya.

Aynen bende ilk defa dans yarışmasında gördüm zaten performansınıda beğenmiyordum çok ağır dans ediyordu.Alp i yıllardır ekranda görürdüm ama ilk kez orda beğendim mütevaziliğini efendiliğini belkide o sebepten survıvorda dahada çok sevdim alp i.İkiside dans yarışmasında ve survıvorda yarıştılar alp eridi bitti ama almeda iki yarıştada eriyemedi ne bacak varmış yahu... :9:

Aynen bende ilk defa dans yarışmasında gördüm zaten performansınıda beğenmiyordum çok ağır dans ediyordu.Alp i yıllardır ekranda görürdüm ama ilk kez orda beğendim mütevaziliğini efendiliğini belkide o sebepten survıvorda dahada çok sevdim alp i.İkiside dans yarışmasında ve survıvorda yarıştılar alp eridi bitti ama almeda iki yarıştada eriyemedi ne bacak varmış yahu... :9:

Canım sen Alpin mütevazi ve efendi olarak yarışmada tanıdım demişsin bende senin tam tersine önceden Alpi çok severdim hatta bayılırdım hatta onu tutuyorum derdim ama izledikçe Alpten çok soğudum banada kıskanç çıkarcı bencil geldi
demekki herkes farklı pencereden görüyor belkide ben yanlış yorumluyordurum sonuçta bizim izlediğimiz gün içerisindeki 3 - 5dklık halleri

Back
X