• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

belki insanlarin yaninda samimi hareketlerden hoslanmiyordur :44:

olabilir çok kaliteli bir adam..hiç durmadan çalışıyo adada gık demiyo..bulaşığından balık tutup pişirmesi odun kesip ateş yakması hepsini o yapıyo ..bravo ben olsam enayimi gördünüz uleyyn derdim:)

kıyamam yaaa anıl nasıl ağladııı ödülde aileymiiiş şu alsın bu alsın diyemiyorum kim hakediyosa o alsın aslında ödülüü.. acun şu ödül oyunlarını bireysel yapsa ve kazananın yanına 3 kişi alma hakkı olsa herkesin şansı daha iyi olurr

ya bunlar yalnızken pek belli değil ailelerinin yanında zenci gibiler..vay be ne güzel yanmışlar 3 sene idare eder hepsini vallahi:51:

gerçek aşk ve özlem bu olsa gerek. nihatta eşinin ve bebeğinin gelemeyeceğini az çok tahmin etmişltir ama gönül yine onları beklemiştir. tabi annesinide özledi ama bence eşi ve bebeği onları daha çooook. ama imkansız birşey bebek daha 2-3 aylık olmalı kadın nasıl gelsin iklim bile çok değişik yola razı gelsede iklim bebeği olumsuz etkiler bu riski göz almak bence yanlıştı...

ay eve kelebek girmis su kucuklerden avucumla kapip disari attim ama icime dert oldu INSALLAH olmemistir :25:

Back
X