• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

alpin abisi bişiler demiş belliki sinirli hasan bu konseyde belki alpi korumaya alır üzülmesin diye.ama şöle düşününce yorgunluk var açlıkta var sonuçta sinileri bozulmuş olabilir o nefes sesine :ssz:

Bence bu ihtimal zayıff

Ay ANIL'A bakın bebe ya nasılda teselli edermiş arkadaşını:16:

Şşşşştt! Kızlar Alp'e laf yok :27: Favorilerim Alp ve Anıl.. Yarışlarda falan da iyiler kızlar özellikle Anıl :31:

anıl yazılırsa strateji yapacak kesin elenecek birini yazacak gönüllüleren nihatı yazsa kesin alp giderde öbürlerinin pek şansı yok

Ah bu Almeda da ne yanar döner yaa ben bir şey anlamadım bu kızdan
uff sıktı artık Almeda gitsin iyi hoş saf tamam da bi öyle bi böyle karakteri çok zayıf

Ah bu Almeda da ne yanar döner yaa ben bir şey anlamadım bu kızdan
uff sıktı artık Almeda gitsin iyi hoş saf tamam da bi öyle bi böyle karakteri çok zayıf

bir öyle bir böyle karakteri oturmamış.
Alpten beklenir böyle şeyler diyor ben de Almedan beklerim her şeyi hıh :1::1::1:

alp i hiç sevmezdim zaetn dans yarışmasında güya şirinlik yapıyodu oy isterken ama adamın karakteri o illa birinci olacak.... birinici olurken hertürlü çamurluğu yapabilir...

alp i hiç sevmezdim zaetn dans yarışmasında güya şirinlik yapıyodu oy isterken ama adamın karakteri o illa birinci olacak.... birinici olurken hertürlü çamurluğu yapabilir...

Ben ilk zamanlarda çok sevmiştim
Çok iyi niyetli görünüyodu
Adamın içinden rezil bi kişilik çıktı bi anda

amannnnn almedaya alıştık zaten yüzüne iyi arkasından kötü yüüzne diyemzmişte saygıymış asıl saygısızlık arkadan konuşmak almeda :20:

bir öyle bir böyle karakteri oturmamış.
Alpten beklenir böyle şeyler diyor ben de Almedan beklerim her şeyi hıh :1::1::1:

Çocuk gibi aynı mahallede oyun oynuyor sanki körebe saklambaç oynuyo
Çok hafif kalıyor bu yarışmaya artık elenmeli bencee:20:

Back
X