• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

bence anıl saftorik alp kışkırtıp duruyodu..biz seni koruduğumuz için dışlandık demişti..yani alp giderse anıl düzelir..
alpin kaç yüzü var yahu???

Ya ben şuan çok kötü oldum moralim bozuldu inşallah Anılcık gitmezz:14:

Anıl'ı kimler yazdıysa helal olsun,nerden gelmiş akıllarına
Bakın bakalım arkadan iş nasıl çevriliyomuş

Anıl'ı kimler yazdıysa helal olsun,nerden gelmiş akıllarına
Bakın bakalım arkadan iş nasıl çevriliyomuş

Ya gözüm orada hangisi iş çevirmiyorki Allah'ını seversen
Almedaya saf diyoruz kız yazıyo takır takır sonrada bide giderken ağlıyo üzülmüş numarası yapıyo
Begüm desen ayrı bi sinsi
Nihat bilmiş ukala zaten

üff ya anil adina üzüldüm. Alp zaten gitmek istiyor bence alp gider yazik oldu. Gönüllülerin kumpasida olabilir bence bu olayda kimse bilemez, Adaya geldiklerinde iki gruplasmayi görünce böyle bir kumpas kurdular. Yazik oldu ne diyim hepsi hasanin kumpasi.

Ya gözüm orada hangisi iş çevirmiyorki Allah'ını seversen
Almedaya saf diyoruz kız yazıyo takır takır sonrada bide giderken ağlıyo üzülmüş numarası yapıyo
Begüm desen ayrı bi sinsi
Nihat bilmiş ukala zaten

Ne yalan söyliyim şuana kadar ki en iyi konsey bu oldu
Alple Anıl'ın amacı Nihat-Cevher-Alp oylamaya çıkıp Cevher'i şutlamaktı
Ama olmadı,cin olmadan adam çarpamadılar:1:

Almeda kadar adi bir insan yok saf gözüküyor nasıl iki yüzlü nereye çeksen oraya geliyo merve gidince o şeytan ondan kurtuldum dedi alple anılı çok seviyordu sözde mal yaa yemin ediyorum küfür etcem şimdi bu programa gıcık oldum artık izlemicem valla ya o birlik bozulunca mutlu olcam diyo bi deeeeeeeeeeee :47::47:

Back
X