• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

tivi nerde kızlar özledim sohbetini tivimm canımmm nerdeysen çık ortaya :32::16:

amannn 1 gün izlemedim nolmuş adaya:19:neyi paylaşamıyor bunlar ya:51:ayrıca bu alp ne kadar çok konuşuyor aboo ağzı durmuyor :19:onu ona onu ona ne laf taşıyor:41:

Kızlar Alp elenirse 2 sembolünü Anıla bırakacak, Anıl 4 sembolle finalde.. Anıl elenirse 2 sembolünü Alp'e bırakacak, Alp direk 4 sembolle finalle. Alp kalırsa ortalığı birbirine katacak :27:

Sanki yalan söylüyor adam. Fırsatçılık yapıldı diyor Nihat çıkıp konuşuyor, sonra Begüm değerlendirdim bu fırsatı diyor. Almeda plandı hepsi diyor.. Oyy anam oyy :52:

Almeda çok aptalsın yaa lütfen yeter artık bu kadar iki yüzlü olmaa

Kızlar Alp elenirse 2 sembolünü Anıla bırakacak, Anıl 4 sembolle finalde.. Anıl elenirse 2 sembolünü Alp'e bırakacak, Alp direk 4 sembolle finalle. Alp kalırsa ortalığı birbirine katacak :27:

Sanki yalan söylüyor adam. Fırsatçılık yapıldı diyor Nihat çıkıp konuşuyor, sonra Begüm değerlendirdim bu fırsatı diyor. Almeda plandı hepsi diyor.. Oyy anam oyy :52:

hehh ben de bunu demeye calısıyorum..alp sembollerını anıla verırse anıl kesın fınale kalıcak.dıgerlerı de kazdıkları kuyuya kendılerı dusucek...

Back
X