• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

buldum :D

[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw&ob=av2n[/video]

hayime yazik hic koruma altina alinmadi istenmiyormus gibi :25::25:

hasan aciklama yapti ama bilemiyorum begumunde hasana hesap sorar gibi neden cevheri korudun die sormasini ayri bi sacma buldum...

Hasan abiye neden kızgınlar anlamadım
Adam istediğini korur
Begümde kuyruk acısı var anladıkta diğerlerinin derdi ne ?

hayime yazik hic koruma altina alinmadi istenmiyormus gibi :25::25:

hasan aciklama yapti ama bilemiyorum begumunde hasana hesap sorar gibi neden cevheri korudun die sormasini ayri bi sacma buldum...

ben hasan bu hafta hayimi alir demistim,
gecen hafta begumu koruma altina alirken, gecen hafta cevheri aldim simdi begümü aliyorum demisti
bende sirayla hepsini koruma altina alicak saniyordum ama yanilmisim.
hayim cevherden cok daha fazla oyun kazandi aslinda o hak ediyordu
ama belki hasan abi sey düsünmüs olabilir, hayimi yazmazlar, cevheri yazicaklar yine diye koruma altina almis olabilir.

gecen hafta begumu koruma altina alirken, gecen hafta cevheri aldim simdi begümü aliyorum demisti
ama belki hasan abi sey düsünmüs olabilir, hayimi yazmazlar, cevheri yazicaklar yine diye koruma altina almis olabilir.

Kesinlikle,Hayim'i yazmıyolar zaten
Ama Cevher'i şutlayacaklar müsade mi etsin adam :19:

twety aynı kişiyi destekliyoruz sanırım Anıl'ıma bişey olmasında diğerleri napıyosa yapsın diyorum
çünkü geçen haftaki planları yüzünden hepsine gıcık oldum :12:

mevzu kimi yazdigi degilki soz vermis hayimi koruyacagim demis bakiyorlar cevheri korumus ne alaka yani onceden soylemesin o zaman alirsam dokunulmazligi soyle yaparim boyle yaparim diye...hasan hic iyi niyetli degil saman altindan su yurutuyor boyle boyle kalacak finale...

Back
X