Yoo ben bir diye biliyorum ay keşke iki olsaNihatın kaç tane dokunulmazlık simgesi vardı toplamda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo ben bir diye biliyorum ay keşke iki olsaNihatın kaç tane dokunulmazlık simgesi vardı toplamda?
Gönüllüler kendini mi eleyecek,ay ne fena oldu yarışma
Begüm ve Hayim'i gönderirler
Aa evet begüm ve hayim aynı kisiyi yazaraaaaaa acun yaptigi haksizlik ama son oylamada dokunulmaz kimse olmayacakmis ne bu simdi adamlar finale hak kazandi yaaaayrica gonulluler birbirlerini yazmak zorundalar artik
![]()
aaaaaa acun yaptigi haksizlik ama son oylamada dokunulmaz kimse olmayacakmis ne bu simdi adamlar finale hak kazandi yaaa
ayrica gonulluler birbirlerini yazmak zorundalar artik![]()
aaaaaa acun yaptigi haksizlik ama son oylamada dokunulmaz kimse olmayacakmis ne bu simdi adamlar finale hak kazandi yaaa
ayrica gonulluler birbirlerini yazmak zorundalar artik![]()
hasan dokunulmazligi alirsa cevheri korur![]()
Yok ya hayim kalsın.Survıvor un başında bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi nerden nereyeeeeeeee
ayneeen 2 yas kucuk benden ablam gibi![]()
Benden de 1 yaş küçük ama maşşallahı var, ablam ondan daha genç gösteriyor yeminle![]()
Haftaya baya eğlenceli olucak![]()
Kızlar ben haftaya pazar izleyemeyeceğim gece yazdıklarınızı okurum, detaylı yazın heaa![]()
hu bıcırıklar ablanızım ben sizin![]()
aynen ilk baslarda sevmiyordum ama simdiki favorim ilk anil sonra hayim![]()
şimdiden yazayım canım..oyun başladı hayim düştü..kalktı vee yine düştü .....hayim elendi![]()