Survivor bitti sohbete devam

Hımm anladım canım çok sağol Allah razı olsun cevabın için

amin canım cümlemizden inşallah....
bende çok istiyorum bebiş..
ve hepinize dua ediyorum namazdan sonra kimler istiyor bilmiyorum tama ama tiwitim,rüzgargülü ve sen aklımdasın...
Allah gönlümüze göre versin inşallah..

ve hepinize dua ediyorum namazdan sonra kimler istiyor bilmiyorum tama ama tiwitim,rüzgargülü ve sen aklımdasın...

canimm ben senin var saniyordum galiba yada dusunmuyorsun mu saniyordumm INSALLAH en kisa zamanda bebisin olur,
ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
sen kac yasindaydin kac yillik evliydin ya ben balik hafizaliyim azcik:17::27:

Kızlar özür diyerek aranıza dalıyorum bir şey merak ettim..

Bu yumurtalama durumu regl olmak dimi? Benim bu konu hakkında pek bir bilgim yok, rica etsem ufak bir açıklamayla aydınlatır mısınız? :17:

Hayır yumurtlama regl demek değil.Her ay adet olduktan sonra yeni bir yumurta gelişmeye başlar ve muhtemelen adetin 14. günü yumurta çatlar ve bu dönemde ilkişki olursa gebelik oluşur.Kısaca böyle anlatılır sanırım.

Ah canım SAĞOLASIN VALLA
DULARIN Kabul olur inşallah:16:
Hee bu topikte üçümüz işte

kaç aydır duruyor küçük dedi ama beni korkutuyor.regly olunca çatlar dedi ama çatlamıyor.adet düzensizliği de var ben de.
sen nasıl atlattın canım? ben yarın doktora gidicem de bir daha baktırıcam.

bize bir uyarı gelmez umarım survivorda neler konuşuyoruz :1::1:

birsey olmaz geyik bolumu sonucta survivor die hergun survivorimi konusacaz :52::52:

bendede vardı zor kurtuldum yaa..
Allah şifa versin canım.

kaç aydır duruyor küçük dedi ama beni korkutuyor.regly olunca çatlar dedi ama çatlamıyor.adet düzensizliği de var ben de.

canimm ben senin var saniyordum galiba yada dusunmuyorsun mu saniyordumm INSALLAH en kisa zamanda bebisin olur,
ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
sen kac yasindaydin kac yillik evliydin ya ben balik hafizaliyim azcik:17::27:

yok canım benim bebişim istiyorum sadece kulağım için ilaç içiyorum onun yüzünden ara verdim 1-2 ay..
ben 24 yaşıma girdim mart ayında
2010 temmuz ayında evlendim 2 yıl olucak Allah nasip ederse..

amin canım inşallah..:16:

Hayır yumurtlama regl demek değil.Her ay adet olduktan sonra yeni bir yumurta gelişmeye başlar ve muhtemelen adetin 14. günü yumurta çatlar ve bu dönemde ilkişki olursa gebelik oluşur.Kısaca böyle anlatılır sanırım.

Ayy sağol canım, merak ediyordum internette de çok karışık anlatıyorlardı..

Amanın burada nasıl bir dümen dönüyor..:52: Neler anlatıyorsunuz kız öyle :27:

Peki ne?:44: Kanaldan atılan yumurtanın adet görmeden döllenme durumu mu peki? Ya da sadece yumurtanın atılması mı?:44:

Ben bu sorudan hiçbir şey anlamadım:27:
Canım senin adet döngün kaç gün mesela 28 diyelim bunun 14,günü
Yumurtaların çatlamış oluyor büyük bir ihtimal
O yumurtalar döllenmeyince adet görülür olay bu bildiğim kadarıyla

Kız yok burası geyik topiği aynı zamanda:):)
Kaç cm seninki benimde kontrole gitmem gerek ama gitmeyeceğim ya
Gittikçe bir şeyler çıkıyor illa

Peki ne?:44: Kanaldan atılan yumurtanın adet görmeden döllenme durumu mu peki? Ya da sadece yumurtanın atılması mı?:44:
lovely anlatmis bende tam bilmiyorumda adet demek vucuttaki pis kani ve olu hucrelerimi yumurtalarimi atmak demek degilmiydi ya :44:
yok canım benim bebişim istiyorum sadece kulağım için ilaç içiyorum onun yüzünden ara verdim 1-2 ay..
ben 24 yaşıma girdim mart ayında
2010 temmuz ayında evlendim 2 yıl olucak Allah nasip ederse..

amin canım inşallah..:16:

INSALLAH :16::16::16::16::16:

Her ay sağlıklı bir kadında sağ veya sol tüplerden birinde bir folükül gelişir.Bu adetin ilk günü gelişmeye başlar ve tahminen 14. günü bu folükül çatlar ve içinden çıkan yumurta tüplerde ilerlemeye başlar bu ilerleme anında yumurta ve sperm buluşursa gebelik oluşur ve yumurta döllendikten sonra tüplerden yuvarlanarak gelir ve rahim duvarına tutunur.

Folükülün ne zaman çatlayacağı kşişden kişiye değişir.28 günde bir adet gören biri için 14. gün çatlar ama bununla ilgili interntten hesaplayıcılar var.Yumtlama günü hesaoplama yazınca çıkıyor.

geyik topiği ya bişey demezler canım..:1:

o zaman ihmal etme ve hemen git canım çünkü benimde öyle oldu ve çatlmadığı için çok büyümüştü bir doktor ameliyat dedi başka doktora gittim ilaçla bitirdi çok şükür bir dahada olmadı ama onun öncesinde ufak ufak sürekli oluyordu ve reglde çatlıyolardı..

Back
X