- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
kızlar ben çıkıyorum çıkış saatim geldi akşama fırsat bulursam gelirim görüşmek üzere...![]()
Hadi güle güle canım görüşürzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum çıkış saatim geldi akşama fırsat bulursam gelirim görüşmek üzere...![]()
bende banyo meselesi olmasa hergun banyo olmaktan gina geliyorKIZ BİZİMKİDE ÖYLE İŞTE AMAAN Şaşırıyorum hergün ilişkiye girenlere
Kız ben üşenirim yaa![]()
Normalde yumurtanın ömrü 12-24 saat arası oluyor diye biliyorum.Spermlerde yanlış hatırlamıyorsam 48 saat canlı kalabiliyor.Bu durumda yumurtlama zamanında gün aşırı ilişki yeterli olacaktır.İlişki olmadığı gün yumurta çatlamış olsada bir önceki günki ilişkiden içeride canlı sperm olur.
Ben 6 ay yumurta takibi yaptırdım doktor kontrolünde.Dr da hep gün aşırı ilişkiyi öneriyor
Her ay sağlıklı bir kadında sağ veya sol tüplerden birinde bir folükül gelişir.Bu adetin ilk günü gelişmeye başlar ve tahminen 14. günü bu folükül çatlar ve içinden çıkan yumurta tüplerde ilerlemeye başlar bu ilerleme anında yumurta ve sperm buluşursa gebelik oluşur ve yumurta döllendikten sonra tüplerden yuvarlanarak gelir ve rahim duvarına tutunur.
Folükülün ne zaman çatlayacağı kşişden kişiye değişir.28 günde bir adet gören biri için 14. gün çatlar ama bununla ilgili interntten hesaplayıcılar var.Yumtlama günü hesaoplama yazınca çıkıyor.
bende banyo meselesi olmasa hergun banyo olmaktan gina geliyor
canimm ozletme kendinii![]()
Tamam anladım, çok sağol
Ben hep duyuyordum öyle yumurtalama filan o yüzden baktım burda da konuşuluyor sorim dedim denk gelmişken.. Evlenince hesaplarım artık![]()
Ayy sağol canım, merak ediyordum internette de çok karışık anlatıyorlardı..
Amanın burada nasıl bir dümen dönüyor..Neler anlatıyorsunuz kız öyle
![]()
Kız yok burası geyik topiği aynı zamanda:):)
Kaç cm seninki benimde kontrole gitmem gerek ama gitmeyeceğim ya
Gittikçe bir şeyler çıkıyor illa
geyik topiği ya bişey demezler canım..
o zaman ihmal etme ve hemen git canım çünkü benimde öyle oldu ve çatlmadığı için çok büyümüştü bir doktor ameliyat dedi başka doktora gittim ilaçla bitirdi çok şükür bir dahada olmadı ama onun öncesinde ufak ufak sürekli oluyordu ve reglde çatlıyolardı..
Mevecim bu cevap sanaydı ama geçmiş sayfalarda kaldı gözünden kaçmıştır belki![]()
okuma kız yazdıklarımızı
cmni bilmiyorum ufak dedi geçti.en son 2 ay önce gittim,hala duruyordu.
prolaktin yüksekmiş bende.işte bir kutu hap yuttum yarın kontrole gidicem.
yarın gidicem,umarım kötü değildir.benim annemin de 8 sene çocuğu olmamış belki de bu sebeplerdendi hep.neyseki şimdi doktorlara çok kolay gidebiliyoruz.
Ah canım kusura bakma ya
Eşim işten geldi zil çaldı o esnada dikkatim dağıldı
Şimdi pazara sepetledimerik al dedim.
Hakkını helal et.
Çok sağol cevabın için
Eğer 12 saat canlı kalıyosa tutmamıştır bizimki:26:
Amaan neyse hesaplamamak lazım bunları
Allah kısmet ederse olur inşallah
Ah canım kusura bakma ya
Eşim işten geldi zil çaldı o esnada dikkatim dağıldı
Şimdi pazara sepetledimerik al dedim.
Hakkını helal et.
Çok sağol cevabın için
Eğer 12 saat canlı kalıyosa tutmamıştır bizimki:26:
Amaan neyse hesaplamamak lazım bunları
Allah kısmet ederse olur inşallah
İnşallah canım düşmüştür şu prolaktin değerlerinokuma kız yazdıklarımızı
cmni bilmiyorum ufak dedi geçti.en son 2 ay önce gittim,hala duruyordu.
prolaktin yüksekmiş bende.işte bir kutu hap yuttum yarın kontrole gidicem.
yarın gidicem,umarım kötü değildir.benim annemin de 8 sene çocuğu olmamış belki de bu sebeplerdendi hep.neyseki şimdi doktorlara çok kolay gidebiliyoruz.
Kızlar bunları yakın zamanda aldım sizce nasıl
Maksat konu dağılsın
Eki Görüntüle 431413
Eki Görüntüle 431412
Eki Görüntüle 431411
Pantalonun kırmızısını aldım.Yağmurluk ve ayakkabı resimdekinin aynı
İnşallah hesaplamana gerek kalmadan istediğin zamanda gelir bebeğin.![]()
ayy canım sağol inşallah![]()
Inşallah allah'ım tüm bebek isteyenlere de onları bekletmeden verir bebeklerini![]()
Kızlar bunları yakın zamanda aldım sizce nasıl
Maksat konu dağılsın
Eki Görüntüle 431413
Eki Görüntüle 431412
Eki Görüntüle 431411
Pantalonun kırmızısını aldım.Yağmurluk ve ayakkabı resimdekinin aynı