• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Ayy canım sağol inşallah :21:

İnşallah Allah'ım tüm bebek isteyenlere de onları bekletmeden verir bebeklerini :21:

Ah inşallah canım inşallah
Evlenince sanada versin rabbim en hayırlı vakitte
Eee evlilik ne zaman:27:

ayakkabi tarzim degil ama guzel digerlerini cok begendimmm gule gulee giy :16::16::16::16::16:

Ayakkabı benim içinde bir ilk oldu.Genelde spor babet yada converse giyerdim.Bir topuklu almak istedim ama ince touklularla yürümek zor olacağından bunu aldım ama aykata güzel duruyor.

Teşekkür ederim:54::54:

banyo derdi problem hep :1::1:

Allah razı olsun canım amin

kocam geldi karnı aç koca bebeğin :1::1:
hepinizi öptüm görüşürüz.:54::54:

Hadi güle güle canım karnını doyur koca bebişin öptüm senii byee:16:

Ayakkabı benim içinde bir ilk oldu.Genelde spor babet yada converse giyerdim.Bir topuklu almak istedim ama ince touklularla yürümek zor olacağından bunu aldım ama aykata güzel duruyor.

Teşekkür ederim:54::54:
yok ben dolgu topuk severim acik ya ben pek giymiyorum acik ayakkabi parmagim firliyo:27::27:
ama sana yakismistir eminim:16:

banyo derdi problem hep :1::1:

Allah razı olsun canım amin

kocam geldi karnı aç koca bebeğin :1::1:
hepinizi öptüm görüşürüz.:54::54:

GORUSURUZ yine gel cok sevdim seni :9::9::16:

Pantolon çok hoşmuş canım yağmurluğununda rengine bayıldım
Güle güle giyin canım:54:

Teşekkür ederim.Pantolonu bende beğendim acıcık göbüşüm var ama acıcık bu pantalonla hiç belli olmuyor:1:Yağmuluğunda aynen bende rengine sebep aldım dışarı çıktım yağmur yağıyordu dönerken girdim bir mağazaya giydim çıktım:1::1::1:

Daha yemek yapmadımm yaa üşeniyorumm
Bide orucum nasıl susadım
Daha iki saat var iftara
Bi tek pasta yaptım otur onu yerim bende:27:

Kısmetse daha var bi 3 sene canım, sözlüyüm bende.. :16:

Aooww:) Kız uzatmayın anacım bu işleri benden size tavsiye
Uzadıkça şeyi çıkıyor bu işlerin
Bne yaşadım gördüm bizzat:))
Neyse allah size yaşatmasın

yok ben dolgu topuk severim acik ya ben pek giymiyorum acik ayakkabi parmagim firliyo:27::27:
ama sana yakismistir eminim:16:

GORUSURUZ yine gel cok sevdim seni :9::9::16:

Anladımmm:27:

Kızlar bende çıkıyorum eşim 5 dk ya gelir yemekler hazır ama masa hazır değil şimdi jet hızıyla masayı hazırlıyım:10::10::10::10::10:

:54::54::54::54::54:

Daha yemek yapmadımm yaa üşeniyorumm
Bide orucum nasıl susadım
Daha iki saat var iftara
Bi tek pasta yaptım otur onu yerim bende:27:
ALLAH KABUL ETSIN CANIM bende yapmadim daha yemek :25:

Bende çıkıyorum benimkide gelmek üzere sende öpüldün
:54::54::54::54::54::54:

Kızlar bende çıkıyorum eşim 5 dk ya gelir yemekler hazır ama masa hazır değil şimdi jet hızıyla masayı hazırlıyım:10::10::10::10::10:

gorusuruz canimmm ozletme kendini ugra topigee :16:afiyet olsun:56:

Hadi güle güle kolay gele sana görüşmek üzere arada bir gel hoş sohbetinden bizi mahrum bırakma:):16:

Bende çıkayım en iyisi gideyim bi uzanayımm
Uf bide şu bulaşık makinasını yerleştirecem en en en nefret ettiğim ev işi:31:

Hadi görüşürüz inşallah hepiniz Allah'a emnaet olun:54:

Sorma şekerim ya kaldım valla :27: Ablamın benim yaşımdayken çocuğu vardı bana diyoki "Ebru bak ben karta kaçmadan evlen ve çocuk yap, nasıl teyzelik yapcam ben yaşlanınca" diyo :27:

Aooww:) Kız uzatmayın anacım bu işleri benden size tavsiye
Uzadıkça şeyi çıkıyor bu işlerin
Bne yaşadım gördüm bizzat:))
Neyse allah size yaşatmasın

Şekerim 6 senedir birlikteyiz zaten, 3 sene daha beklicez (askerlik filan var).. 9 seneyi devirmeden almam ben onu zati :27:

Annem diyor ki" bak çocuk anladı senin ne kadar dengesiz olduğunu almıyor seni, Allah yardım etsin çocuğa seni çekmek kolay mı, nasıl dayandı anlamıyorum zaten" diyor.. Bende diyorum ki" o beni değil ben onu almıyorum, çatla sende asıl Allah bana kolaylık versin" :52:

Back
X