Survivor bitti sohbete devam

Amaninnn ne cilveli baliklarin varmis :9:
Genis ortama koy ki rahatca yuzsun yavrucuklar :16:

Akvaryumum büyük 200 lt ama orada büyük balıklar var yavrularada küçük bir yavru akvaryumu yaptım damacanadan:27:Şimdi onlarada ayrı bir akvaryum almadım nede olsa büyürlerse analarının yanına koyarım dedim ama büyüdükleride yok bit gibiler.Evet çok cilveliler.Üç ayda bu üçüncü posta yumurtalar.:46:

[video]http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/hayim-odul-sonrasi-arkadaslarinin-goruntulerini-izledi/3294[/video]

buyrun hayimin arkadaslari lady hangisi :27::27:

izle canim animasyon ama cok guzel

Saglik olsun napalim elden birsey gelmiyor ki eslerimiz sagolsun basimizda olsun yeter.. :31:

Kiz bende paristeyim kacinci bolgedeler :26:
Ne guzel esinin ailesini sevmen. :16:

Moissy Cramayeldeler canım artık kaçıncı bölgeyse bilmiyorum orayı:)

Akvaryumum büyük 200 lt ama orada büyük balıklar var yavrularada küçük bir yavru akvaryumu yaptım damacanadan:27:Şimdi onlarada ayrı bir akvaryum almadım nede olsa büyürlerse analarının yanına koyarım dedim ama büyüdükleride yok bit gibiler.Evet çok cilveliler.Üç ayda bu üçüncü posta yumurtalar.:46:

:nazar: MaasAllahh..
Ben cok hevesliydim de sonradan aldigim 2 balik hastalikliydi muhtemelen. Hepside teker teker oldu bu yuzden. Derilerinde kucuk kucuk delikler olustu. Ve kuyruk ve kanat dipleri kipkirmizi oldu.
Artik kiyamadigimdan almam uzun sure cocuk olunca belki.
Bi arada kopek aldim 4 gun zor dayandim her yere isedi. Kopege siddet uygulamaktan korktugumdan anasinin yanina yolladim geri :44:

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/hayimin-dususlerini-izlerken-sizde-gulmekten-dusebilirsiniz/3237[/video]

hayim düstüüüüü :52::52::52::52:

bende Hayim'e vuruldum çok egzotik:):)
Tövbe tövbe kocam görmesin
Lady hangisi canım O bıyıklı olan mı?:26:

:nazar: MaasAllahh..
Ben cok hevesliydim de sonradan aldigim 2 balik hastalikliydi muhtemelen. Hepside teker teker oldu bu yuzden. Derilerinde kucuk kucuk delikler olustu. Ve kuyruk ve kanat dipleri kipkirmizi oldu.
Artik kiyamadigimdan almam uzun sure cocuk olunca belki.
Bi arada kopek aldim 4 gun zor dayandim her yere isedi. Kopege siddet uygulamaktan korktugumdan anasinin yanina yolladim geri :44:

Balıklar muhtemelen hastalarmıştır.Ama köpeğe şiddet uygulamakmı ?:26:Göndermeseydin bunu yaparmıydın gerçekten yapmazdın dimi.Göndermekle iyi yapmışsın yinede.

Back
X