Aslında kavga etmedik biz çok iyi anlaşırdık yanlış anlama diyelimNe Olacak Ayol Kavga mı Ettik ?
Çok mu Eski Onu De Bakayım..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kavga etmedik biz çok iyi anlaşırdık yanlış anlama diyelimNe Olacak Ayol Kavga mı Ettik ?
Çok mu Eski Onu De Bakayım..![]()
Hoşbuldum öldüler kızzz 5 tanecik kaldı ama yine yımırtladılar belkim çıkar yakında yine yumurtadan yavrılar.Tabi inşallah bu defa öldürmem.
Amaninnn ne cilveli baliklarin varmis
Genis ortama koy ki rahatca yuzsun yavrucuklar![]()
Aslında kavga etmedik biz çok iyi anlaşırdık yanlış anlama diyelim![]()
izle canim animasyon ama cok guzel
Saglik olsun napalim elden birsey gelmiyor ki eslerimiz sagolsun basimizda olsun yeter..
Kiz bende paristeyim kacinci bolgedeler :26:
Ne guzel esinin ailesini sevmen.![]()
Kız yinede çokta uzak sayılmazsınız haa![]()
Akvaryumum büyük 200 lt ama orada büyük balıklar var yavrularada küçük bir yavru akvaryumu yaptım damacanadanŞimdi onlarada ayrı bir akvaryum almadım nede olsa büyürlerse analarının yanına koyarım dedim ama büyüdükleride yok bit gibiler.Evet çok cilveliler.Üç ayda bu üçüncü posta yumurtalar.
![]()
Moissy Cramayeldeler canım artık kaçıncı bölgeyse bilmiyorum orayı:)
bende Hayim'e vuruldum çok egzotik:):)
Tövbe tövbe kocam görmesin
Lady hangisi canım O bıyıklı olan mı?:26:
Tamam canim
ben 93 bolgesindeyim![]()
Sen kac yildir evlisin
MaasAllahh..
Ben cok hevesliydim de sonradan aldigim 2 balik hastalikliydi muhtemelen. Hepside teker teker oldu bu yuzden. Derilerinde kucuk kucuk delikler olustu. Ve kuyruk ve kanat dipleri kipkirmizi oldu.
Artik kiyamadigimdan almam uzun sure cocuk olunca belki.
Bi arada kopek aldim 4 gun zor dayandim her yere isedi. Kopege siddet uygulamaktan korktugumdan anasinin yanina yolladim geri :44:
[video]http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/hayim-odul-sonrasi-arkadaslarinin-goruntulerini-izledi/3294[/video]
buyrun hayimin arkadaslari lady hangisi![]()
Hayim aslinda yakisikli olabilir sakallari ve o killari giderse![]()
banada yazin ya merak ederimmmYazdım canım![]()
En çok konuşan en önde oturan biz de kafayı yedik senle birlikte diyen